Nyheter - Key Solutions
Sv

Våra Nyheter

02/07/2018
Solna strand fortsätter att attrahera nya företag och under det första halvåret har flera nya kunder valt att etablera sig i området. Humlegården har tecknat ett avtal med den prisbelönade sälj och marknadsföringsbyrån Key Solutions som kommer att flytta in i den nya kontorsfastigheten Grow.
#great place to work
Läs Mer
15/06/2018
Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser för sjätte året i rad av Great Place to Work! Sedan 2012 har Key Solutions kvalificerat sig in på Great Place to Work-topplista och har återigen nu fått en topplacering bland Europas bästa arbetsplatser.
#great place to work
Läs Mer
04/04/2018
Miljontals medarbetare på arbetsplatser i över 50 länder deltar årligen i Great Place to Works undersökningar. Syftet med undersökningarna är att ta del av medarbetarnas åsikter för att få förståelse kring vad som skapar bra arbetsplatskulturer. Någon större arbetsplatsstudie och employer branding-utmärkelse går inte att hitta.
#great place to work
Läs Mer
27/03/2018
Läs mer om vår placering på Sveriges bästa arbetsplatser 2018!
#great place to work
Läs Mer
27/03/2018
Jag känner sån otrolig stolthet och tacksamhet över att ta emot denna utmärkelse. Men jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för vårt enastående företag Key Solutions! - Arez Hossein
#great place to work
Läs Mer
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!