Följ Oss
Sv

Våra Nyheter

11/09/2018
Att jobba som säljare kan vara det bästa jobbet du kan ha. Som säljare får du träffa på mängder med nya människor, lära dig om spännande produkter och sätta mål som får dig att växa som människa. Sök jobb som säljare hos Key Solutions idag!
#jobba som säljare
Läs Mer
10/09/2018
Key Solutions nominerad till en av världens bästa hemsidor
#key solutions
Läs Mer
02/07/2018
Solna strand fortsätter att attrahera nya företag och under det första halvåret har flera nya kunder valt att etablera sig i området. Humlegården har tecknat ett avtal med den prisbelönade sälj och marknadsföringsbyrån Key Solutions som kommer att flytta in i den nya kontorsfastigheten Grow.
#great place to work
Läs Mer
15/06/2018
Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser för sjätte året i rad av Great Place to Work! Sedan 2012 har Key Solutions kvalificerat sig in på Great Place to Work-topplista och har återigen nu fått en topplacering bland Europas bästa arbetsplatser.
#great place to work
Läs Mer
04/04/2018
Miljontals medarbetare på arbetsplatser i över 50 länder deltar årligen i Great Place to Works undersökningar. Syftet med undersökningarna är att ta del av medarbetarnas åsikter för att få förståelse kring vad som skapar bra arbetsplatskulturer. Någon större arbetsplatsstudie och employer branding-utmärkelse går inte att hitta.
#great place to work
Läs Mer