Humlegården välkomnar Key Solutions till Solna strand

Solna strand fortsätter att attrahera nya företag och under det första halvåret har flera nya kunder valt att etablera sig i området. Humlegården har tecknat ett avtal med den prisbelönade sälj och marknadsföringsbyrån Key Solutions som kommer att flytta in i den nya kontorsfastigheten Grow.

 

I Solna strand uppförs kontorsfastigheten Grow signerad arkitektbyrån Tham & Videgård. Grow har en uthyrningsbar yta om cirka 25 000 kvm och största hyresgästen blir Arbetsförmedlingen som etablerar sitt nya huvudkontor i lokaler om cirka 19 000 kvm. Sedan tidigare är det även klart att K-Märkt öppnar en restaurang med en tydlig hållbarhetsprofil. Nu har Humlegården tecknat ett avtal med Key Solutions om hela topfloor, våningsplan 11, med direkt anslutning till takterrassen med utsikt över hela Solna. Inflyttning sker i början av 2020.

 

En av Sveriges bästa arbetsplatser, 6 år i rad
Key Solutions har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute. Koncernen består av cirka 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar. Key Solutions sökte en långsiktig partner som kan erbjuda lokaler som stöttar en affärsverksamhet med siktet inställt på tillväxt.

 

När vi fick kännedom om den toppmoderna kontorsfastigheten Grow rådde det ingen tvekan om att detta var det självklara valet för oss. Med goda kommunikationsmöjligheter kan vi erbjuda våra medarbetare stor flexibilitet och tillgänglighet. Tack vare de nytänkande kontorslösningarna med stor flexibilitet har vi fått en partner som kan stötta oss i vår fortsatta utveckling av bolaget, säger Jonas Jireteg, Styrelseledamot

 

Vi är mycket glada över att Key Solutions har valt att etablera sig i Grow. Det är ett spännande bolag som bidrar starkt till att göra Grow till en dynamisk plats genom sitt arbete kring arbetsplatskultur och ledarskap, säger Peter Lind, Fastighetschef på Humlegården Fastigheter

 

Ni kan även läsa nyheten direkt på Humlegårdens hemsida här.

Key Solutions – rankade som en av Europas Bästa Arbetsplatser!

Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser för sjätte året i rad av Great Place to Work! Sedan 2012 har Key Solutions kvalificerat sig in på Great Place to Work-topplista och har återigen nu fått en topplacering bland Europas bästa arbetsplatser.

 

”Med ett konsekvent och målinriktat arbete kring arbetsplatskultur, utveckling och ledarskap har vi ännu en gång lyckats ta en topp-placering i Europa” – säger Anders Bärring, Styrelseordförande, Key Solutions.

 

Under gårdagen korades Europas Bästa Arbetsplatser av organisationen Great Place to Work Institute. Utmärkelsen baseras på ett flertal parametrar i världens största medarbetarundersökning och omfattar över 10 miljoner människor i fler än 50 länder. Med en tillväxtökning på 100% och den bästa försäljningstillväxten sedan starten 2008 fortsätter det hårda arbetet och målen sätts ännu högre.

 

“Vi nöjer oss aldrig, vår framtidsvision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning. Som verktyg har vi våra försäljningsmetoder – framtagna för att maximera försäljningen åt våra uppdragsgivare och skapa Världens nöjdaste medarbetare och därmed kunder.” – Arez Hossein, Cheif of Managers, Key Solutions

 

Under gårdagen korades Europas Bästa Arbetsplatser av organisationen Great Place to Work Institute. Utmärkelsen baseras på ett flertal parametrar i världens största medarbetarundersökning och omfattar över 10 miljoner människor i fler än 50 länder.

 

Listan bygger på världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. Mer än 2 800 organisationer med 1,6 miljoner anställda från 19 europeiska länder deltog i studien. Resultatet bygger på feedback som från anställda och information om arbetsgivarerbjudande och kultur från seniora ledare. Listan identifierar de organisationer som har bäst beredskap att skapa goda resultat och en lönsam verksamhet.

 

”Det är fantastiskt kul att se så många svenska organisationer bland Europas Bästa Arbetsplatser 2018. Vi visar verkligen resten av världen att det är Sverige som leder utvecklingen av ledarskap och kultur baserade på tillit.” – Maria Grudén, CEO, Great Place to Work® Sverige.

 

Med en tillväxtökning på 100% och den bästa försäljningstillväxten sedan starten 2008 fortsätter det hårda arbetet och målen sätts ännu högre.

 

“Vi nöjer oss aldrig, vår framtidsvision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning. Som verktyg har vi våra försäljningsmetoder – framtagna för att maximera försäljningen åt våra uppdragsgivare och skapa Världens nöjdaste medarbetare och därmed kunder.

 

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och sätter riktlinjer när vi fattar beslut. Vår arbetsplats genomsyrar våra tankar och handlingar som står till grund för ett fungerande företag där många kulturer och människor med olika bakgrunder möts. Tillsammans skapar vi en gemenskap som präglas av kärlek och respekt där inget är viktigare än hur vi väljer att behandla varandra. Våra medarbetare är, och kommer alltid att vara vår högsta prioritet.” – avslutar Anders Bärring, Styrelseordförande, Key Solutions.

 

Med en tredje plats på topplistan i Europa 2018, Medelstora Organisationer, tar Key Solutions ett ytterligare kliv i sina enastående framgångar! Se hela listan här.

 

Great Place to Work Sverige uppmärksammande också om Europa-galan i ett pressmeddelande om oss på topplistorna. Läs det meddelandet här.

De är Sveriges Ledarskaps-visionärer 2018!

Varje år undersöker Great Place to Work miljontals medarbetare på tusentals arbetsplatser i mer än 50 länder runt om i världen, för att ta del av deras åsikter om vad som gör att de älskar sitt jobb och för att förstå vad som krävs för att skapa en utmärkt arbetsplatskultur. Detta är världens största arbetsplatsstudie av sitt slag och den största employer branding utmärkelsen.

 

I Sverige har listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser publicerats i 16 år, och varje år prisas även de personer som utmärkt sig i sitt arbete för en stark företagskultur. De visar att ansvaret att skapa en god företagskultur med tydliga värderingar inte bara ligger hos HR men även hos ledare och medarbetare.

 

Med nomineringar från organisationer i hela landet och 3 finalister i tre olika kategorier, kan vi nu presentera 2018 års mottagare av Great Place to Works hederspriser: Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledarskap och Årets HR-personlighet.

 

”Vi är stolta över att presentera dessa lysande förebilder och visionärer inom ledarskap, som alla på sitt sätt gjort underverk för sin organisations kultur. Dessa personer att visar ledarskap inte är en position utan ett personligt ansvar” säger Maria Grudén, CEO på Great Place to Work i Sverige.

 

”Det Arez gör i sitt ledarskap är att han får sina medarbetare att växa och nå en utveckling de själva inte trott var möjlig – just tack vare sig själva. Han är inte den som står längst fram i ledet för att få alla att springa framåt, snarare den som ställer sig längst bak och ser till att få med alla på resan.” Anders Bärring, Styrelseordförande på Key Solutions.

 

Om Great Place to Work:

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. I dagsläget är vi etablerade i 50 länder med drygt 500 anställda. Vi har mer än 20 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat. Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

Årets Inspirerande ledarskap 2018 – Arez Hossein

Årets vinnare av Great Place to Works hederspris som Årets Inspirerade Ledarskap är Arez Hossein, Chief of Managers på Key Solutions.

 

– Jag är jättestolt och så otroligt tacksam för detta pris. Jag hade inte stått här utan mitt fantastiska företag Key Solutions! – säger en glad Arez Hossein.

 

“Det Arez gör annorlunda i sitt ledarskap är att han får sina medarbetare att växa och nå en utveckling de själva inte trott var möjlig – just tack vare sig själva. Han är inte alltid den som står längst fram i ledet för att få alla att springa framåt, snarare den som ställer sig längst bak och får med alla längs resans gång.” – Anders Bärring, Styrelseordförande på Key Solutions.

 

Vill du veta mer om Arez ledarskap, kika på videon här!