Key Solutions – En plats att växa på som människa och som medarbetare

Framgångsrika och prisade Key Solutions är platsen att växa på som människa och medarbetare

 

Tillsammans har vi blivit utnämnda till Sveriges Bästa Säljbyrå och en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad. Hösten 2014 blev vi utsedda till Nationell mästare (Sverige) på European Business Awards 2014/2015. Självklart vore vi inte Key Solutions om vi inte siktade högre; vår vision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning, och att skapa Världens Bästa Arbetsplats för våra ovärderliga medarbetare.

 

Key Solutions framgång firas i VLT med två helsidor!

Läs hela artikeln från VLT här>>

Key Solutions nominerade till Årets Inspirerande Ledarskap

Visst är det fint med priser i allmänhet men allra finast är det när det kommer ur nöjdhet från våra medarbetare.

 

Sedan starten 2008 har vi konstant arbetat med att överträffa förväntningar och skapa en av Världens bästa arbetsplatser. Därför är vi extra stolta när Arez utses till en av Sveriges mest inspirerande ledare. Priset för Årets Inspirerande Ledarskap tilldelas en person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå.

 

Vi är stolta över att presentera dessa lysande förebilder och visionärer inom ledarskap, som alla på sitt sätt gjort underverk för sin organisation och sina medarbetare – Maria Grudén, VD på Great Place to Work.

 

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer, är verksamma i 50 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Google, Microsoft, American Express, SAP och SAS Institute.

 

Key Solutions koncernen består av cirka 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på mervärde, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag cirka 100 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.

Key Solutions är återigen en stolt sponsor av Ung Företagsamhet

Key Solutions deltog på UF-mässan i Göteborg i mars 2018

 

Ung Företagsamhet är en ideell förening som satsar på ungdomar, deras kreativitet och driv för att främja ung entreprenörskap.

 

Att Key Solutions är delaktig och samarbetar med Ung Företagsamhet känns som en självklarhet. Vi satsar på ungdomar, vi vill hjälpa dem att nå sina mål. Att få se och vara en del av så mycket kreativitet och energi i dessa unga entrepenörer är fantastiskt! Vi är stolta representanter i jurygrupperna för Årets Säljare i Göteborg, Borås, Trollhättan och Lidköping, då försäljning är något av Key Solutions expertis. Det känns helt naturligt för våran del att vara ett stöd och hjälp i just den här kategorin. Vi har Borås, Trollhättan och Lidköping kvar att besöka som jurymedlemmar, men man hittar oss också på respektive mässa vid vår monter där man kan prata med Key Solutions representanter för att få mer information och inspiration.

 

”Det bästa med att få delta i Ung Företagsamhet enligt mig, är att få se unga människor brinna för någonting dem har skapat på egen hand och utvecklingen och resan dem gjort som person med sitt skapande. Det är stort” – säger Oskar Lindén Key Business School Manager på Key Solutions som var ansvarig för jurygruppen för Årets Säljare på  Svenska Mässan i Göteborg.

 

 

Om oss:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute®. Koncernen består av 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på mervärde, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag cirka 100 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.

Key Solutions är med i kampen mot bröstcancer

 

 

Under oktober månad pågick vår interna insamling via vårt välgörenhetsorgan Key Care – tillsammans lyckades vi samla ihop en fantastisk summa på hela 40.000kr till Cancerfonden. Vi är enormt tacksamma för er som bidragit – där varje engagemang ökar hoppet om en friskare framtid med större chanser att överleva.

 

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och ca 50 män av beskedet, bröstcancer. Denna cancerform utgör ca 30% av all cancer som drabbar kvinnan, vilket är den absolut vanligaste cancerformen för henne. Sjukdomen kan drabba vem som helst, och vi alla känner eller vet säkert någon i vår omgivning som har drabbats av just cancer.

 

Tillsammans är vi med i kampen mot bröstcancer med syfte att hjälpa till att finansiera cancerforskning och sprida kunskap kring detta. Vårt engagemang gör skillnad, och hjälper även till att bedriva ett påverkansarbete mot just denna cancerform. Den hjälp vi ger idag kommer ge ett långsiktigt resultat och främst hjälpa våra yngre och kommande generationer; ge dem bättre villkor och ökade chanser att överleva.

 

Tack för att du är med i kampen mot bröstcancer.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!