Great Place to Work 2024: Key Solutions rankas i topp 10 i Sverige
Sv
Great Place to Work 2024: Key Solutions rankas i topp 10 i Sverige

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges & Europas bästa arbetsplatser för tolfte året i rad av Great Place to Work. I år placerar sig Key Solutions på topp 10-listan i kategorin ”medelstora företag”. Key Solutions medarbetare Mibrak Kuflom, Head Coach, mottog även det prestigefyllda hederspriset Trust Stars 2024 som Årets Kulturbärare.

Utmärkelsen Sveriges, Europas och Världens bästa arbetsplatser delas ut årligen av Great Place to Work, ett institut som utför världens största medarbetarundersökning, där man certifierar och rankar de bästa arbetsplatserna. I år har Key Solutions placerats på plats 7 i topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser bland medelstora organisationer (upp till 249 medarbetare).

”Vi är otroligt stolta och glada över att återigen utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Att placera oss bland topp 10 är en stor ära och bekräftar värdet av vårt arbetsmiljöarbete”, säger Emma Rutgersson, Manager på Key Solutions.


Resultatet baseras på Great Place to Works undersökning där medarbetarna bedömer arbetsplatsen inom områden som ledarskap, jämställdhet, respekt och gemenskap. För att tilldelas utmärkelsen behöver verksamheten få goda resultat i undersökningen samt fylla i en Culture Brief och en beskrivning över hur företaget arbetar med ledarskap och värderingar.

Årets Kulturbärare: Mibrak Kuflom

Great Place to Work delar även ut det individuella hederspriset ”Trust Star”. Utmärkelsen tilldelas inom tre kategorier och i år har Key Solutions en vinnare i kategorin Årets Kulturbärare. Under galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser 2024 på Berns i Stockholm tog Mibrak Kuflom, Head Coach på Key Solutions Göteborg, emot utmärkelsen.

Mibrak har haft en stark personlig utveckling under de senaste åren, vilket tagit henne till sin nuvarande roll på Key Solutions. I motiveringen till utmärkelsen framhålls hennes driv och förmåga att inspirera andra. Mibrak är inte bara skicklig inom försäljning, hon brinner även för en god företagskultur och har förmågan att stärka sin omgivning.

LÄSTIPS:
Från medarbetarnas perspektiv: Så formas en unik företagskultur

Under galan på Berns höll Mibrak ett tacktal där hon berättade om sin resa i Key Solutions. 2020 tog hon beslutet att söka jobb hos företaget efter att ha flyttat från Härnösand till Göteborg. I talet uttryckte Mibrak sin tacksamhet över att ha valt Key Solutions som arbetsplats, se hela talet från Great Place to Work galan.

 

- "Min passion för Key Solutions är obegränsad. Tack vare Key Solutions har jag utvecklats till den person jag är idag. Från en vilsen period efter studenten då jag var blyg och inte vågade ta för mig till där jag är idag", säger Mibrak.

 

Om Great Place to Work

Great Place to Work har över 30 års erfarenhet av arbetsplatsstudier där de mäter organisationskultur och medarbetarnas upplevelse. Institutet utför världens största medarbetarundersökning, certifierar och rankar arbetsplatser över hela världen. Certifieringen genom Great Place to Work ger en kvalitetsstämpel och intygar att organisationen är en seriös aktör med en god arbetsmiljö.
Läs mer om Great Place to Work

Om Key Solutions


Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning och varumärkesbyggande. Koncernen består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås, med påbörjad utlandsexpansion.
Läs mer om Key Solutions

För ytterligare upplysningar kontakta:
Frida Haglund
Key Solutions
frida@keysolutions.se

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!