Key Solutions nominerade till Årets Inspirerande Ledarskap
Sv
Key Solutions nominerade till Årets Inspirerande Ledarskap

Priser i all ära men det finaste priset är alltid medarbetarnas engagemang och stolthet!

Key Solutions Chief of Managers Arez Hossein har blivit utsedd till en av Sveriges mest inspirerande ledare. Vi ser det som ett kvitto på det dedikerade arbetet som vi utfört sedan bolaget grundades år 2008.

Vår bransch ställer höga krav på vår förmåga att förändra oss och våga förändra. Vi är en inkluderande verksamhet där alla ska känna sig respekterade och ha möjlighet att förverkliga sin potential. Det gör oss därför extra stolta när Arez får ta emot priset för årets inspirerande ledarskap. Ett pris som tilldelas en person som bland annat inspirerar sina medarbetare till att alltid ge 100% och som lyft sin verksamhet till nästa nivå.

Men vårt arbete slutar inte där. Vi kommer fortsätta vårt målinriktade arbete med att inspirera till framgång. Att överträffa förväntningar och vara en av världens bästa arbetsplatser kommer alltid vara några av våra främsta ledstjärnor.

- Vi är stolta över att presentera dessa lysande förebilder och visionärer inom ledarskap, som alla på sitt sätt gjort underverk för sin organisation och sina medarbetare - Maria Grudén, VD på Great Place to Work.

Great Place to Work® Institute är ett undersöknings- och konsultföretag som arbetar med att förbättra arbetsplatser. Företaget är verksamt i cirka 50 länder och har cirka 500 anställda. Varje år delar de bland annat ut kvalitetsutmärkelsen Sveriges bästa arbetsplatser som baseras på organisationernas resultat medarbetarundersökningen Trust Index© och kulturprofilen Culture Audit.

De olika organisationerna som deltar i Great Place to Works undersökningar är nationella och internationella, stora som små och är etablerade inom olika branscher. Google, Microsoft och American Express är några av de företag som ingår i Great Place to Works samarbete.

Key Solutions-koncernen omfattar cirka 200 medarbetare och omsätter drygt 100 MSEK. Med lokala kontor i Stockholm, Västerås och Göteborg arbetar Key Solutions med att hjälpa de största företagen på marknaden med kvalificerade helhetslösningar inom försäljning och marknadsföring. Fokus ligger på mervärde, kvalitet, resultat och varumärkesbyggande.