Key Solutions är med i kampen mot bröstcancer
Sv
Key Solutions är med i kampen mot bröstcancer

Under oktober månad pågick vår interna insamling via vårt välgörenhetsorgan Key Care - tillsammans lyckades vi samla ihop en fantastisk summa på hela 40.000kr till Cancerfonden. Vi är enormt tacksamma för er som bidragit - där varje engagemang ökar hoppet om en friskare framtid med större chanser att överleva.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och ca 50 män av beskedet, bröstcancer. Denna cancerform utgör ca 30% av all cancer som drabbar kvinnan, vilket är den absolut vanligaste cancerformen för henne. Sjukdomen kan drabba vem som helst, och vi alla känner eller vet säkert någon i vår omgivning som har drabbats av just cancer.

Tillsammans är vi med i kampen mot bröstcancer med syfte att hjälpa till att finansiera cancerforskning och sprida kunskap kring detta. Vårt engagemang gör skillnad, och hjälper även till att bedriva ett påverkansarbete mot just denna cancerform. Den hjälp vi ger idag kommer ge ett långsiktigt resultat och främst hjälpa våra yngre och kommande generationer; ge dem bättre villkor och ökade chanser att överleva.

Tack för att du är med i kampen mot bröstcancer. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
    
     

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!