Our Awards - Key Solutions
Sv

Våra Utmärkelser

Sweden’s best workplace

Great Place to Work, founded in USA 1983, is the world’s leading experts at excellent workplace environments, and offer lists that identifies and classifies the best places in the world.

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 21
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 20
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 19
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 18
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 17
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 16
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 15
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 14
Sweden
Sveriges Bästa Arbestplatser
20 13
Sweden

Excellence Awards

Excellence Awards är en ny utmärkelse som tilldelas en organisation som utmärkt sig inom ett visst område. Excellence Awards delas denna gång ut inom kategorin Employer Branding och går till Key Solutions. Bakom utmärkelsen ligger Great Place to Work Sverige, som har mätt 23 074 medarbetares upplevelser kopplat till stolthet, kamratskap och tillit på svenska arbetsplatser.

Europe’s Best Workplaces

Key Solutions har för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute – ett av världens största organisationsutvecklingsföretag.

Utöver priset för en av Europas bästa arbetsplatser mottog Key Solutions även det ärofyllda priset ”Caring for People” – ett hederspris som delas ut till bolag som visar stor omtanke för sina medarbetare och säkerställer bra villkor för alla i organisationen.

Trygg Kundkontakt

Trygg Kundkontakt är en märkning för etiska kundkontakter i syfte att vägleda konsumenter och kunder till företag som erbjuder seriös försäljning och kundservice via telefon och digitala kanaler. Kontakta delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen Trygg Kundkontakt till de medlemsbolag som lever upp till de högt ställda krav som ett medlemskap i Kontakta föreskriver.

European Business Awards

European Business Awards stiftades 2007 för att lyfta och utmärka kvalitet, bästa praxis och innovation i det Europeiska näringslivet. Prisbelönta säljbyrån Key Solutions som tidigare har vunnit Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats 2014 har även utsetts av EBA att representera Sverige som en Nationell mästare.

E.ON

E.ON utser Key Solutions till Årets partner för andra året i rad. Key Solutions mottog priset på E.ON:s årliga säljgala för samarbetspartners.Utöver priset för Årets partner mottog Key Solutions även pris för Årets kvalitet B2C, Årets individuella insats, Årets säljare B2C, Årets miljöpris Tele Marketing och Field Marketing samt Årets säljare.

TElIA

Key Solutions vinner det prestigefulla priset Årets Byrå FM 2019 av storspelaren Telia Company. Detta är ett tydligt kvitto på det dedikerade och hårda arbetet Key Solution bedrivit sedan 2008 för att skapa framgångsrika samarbeten och nöjda kunder.

Let’s Accelerate Your Sales

We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!