Key Solutions – rankade som en av Europas Bästa Arbetsplatser!
Följ Oss
Sv
Key Solutions – rankade som en av Europas Bästa Arbetsplatser!

Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser för sjätte året i rad av Great Place to Work! Sedan 2012 har Key Solutions kvalificerat sig in på Great Place to Work-topplista och har återigen nu fått en topplacering bland Europas bästa arbetsplatser.

”Med ett konsekvent och målinriktat arbete kring arbetsplatskultur, utveckling och ledarskap har vi ännu en gång lyckats ta en topp-placering i Europa” – säger Anders Bärring, Styrelseordförande, Key Solutions.

Under gårdagen korades Europas Bästa Arbetsplatser av organisationen Great Place to Work Institute. Utmärkelsen baseras på ett flertal parametrar i världens största medarbetarundersökning och omfattar över 10 miljoner människor i fler än 50 länder. Med en tillväxtökning på 100% och den bästa försäljningstillväxten sedan starten 2008 fortsätter det hårda arbetet och målen sätts ännu högre.

“Vi nöjer oss aldrig, vår framtidsvision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning. Som verktyg har vi våra försäljningsmetoder – framtagna för att maximera försäljningen åt våra uppdragsgivare och skapa Världens nöjdaste medarbetare och därmed kunder.” – Arez Hossein, Cheif of Managers, Key Solutions

Under gårdagen korades Europas Bästa Arbetsplatser av organisationen Great Place to Work Institute. Utmärkelsen baseras på ett flertal parametrar i världens största medarbetarundersökning och omfattar över 10 miljoner människor i fler än 50 länder.

Listan bygger på världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. Mer än 2 800 organisationer med 1,6 miljoner anställda från 19 europeiska länder deltog i studien. Resultatet bygger på feedback som från anställda och information om arbetsgivarerbjudande och kultur från seniora ledare. Listan identifierar de organisationer som har bäst beredskap att skapa goda resultat och en lönsam verksamhet.

”Det är fantastiskt kul att se så många svenska organisationer bland Europas Bästa Arbetsplatser 2018. Vi visar verkligen resten av världen att det är Sverige som leder utvecklingen av ledarskap och kultur baserade på tillit.” – Maria Grudén, CEO, Great Place to Work® Sverige.

Med en tillväxtökning på 100% och den bästa försäljningstillväxten sedan starten 2008 fortsätter det hårda arbetet och målen sätts ännu högre.

“Vi nöjer oss aldrig, vår framtidsvision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning. Som verktyg har vi våra försäljningsmetoder – framtagna för att maximera försäljningen åt våra uppdragsgivare och skapa Världens nöjdaste medarbetare och därmed kunder.

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och sätter riktlinjer när vi fattar beslut. Vår arbetsplats genomsyrar våra tankar och handlingar som står till grund för ett fungerande företag där många kulturer och människor med olika bakgrunder möts. Tillsammans skapar vi en gemenskap som präglas av kärlek och respekt där inget är viktigare än hur vi väljer att behandla varandra. Våra medarbetare är, och kommer alltid att vara vår högsta prioritet.” – avslutar Anders Bärring, Styrelseordförande, Key Solutions.

Med en tredje plats på topplistan i Europa 2018, Medelstora Organisationer, tar Key Solutions ett ytterligare kliv i sina enastående framgångar! Se hela listan här.

Great Place to Work Sverige uppmärksammande också om Europa-galan i ett pressmeddelande om oss på topplistorna. Läs det meddelandet här. 

Tillbaka Next Article