Key Solutions är återigen en stolt sponsor av Ung Företagsamhet
Sv
Key Solutions är återigen en stolt sponsor av Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell förening som satsar på ungdomar, deras kreativitet och driv för att främja ungt entreprenörskap.

Att Key Solutions är delaktig och samarbetar med Ung Företagsamhet känns som en självklarhet. Vi satsar på ungdomar, vi vill hjälpa dem att nå sina mål. Att få se och vara en del av så mycket kreativitet och energi i dessa unga entreprenörer är fantastiskt! Vi är stolta representanter i jurygrupperna för Årets Säljare i städerna i Göteborg, Borås, Trollhättan och Lidköping.

Det känns helt naturligt för våran del att vara ett stöd och hjälp i just den här kategorin. Vi har Borås, Trollhättan och Lidköping kvar att besöka som jurymedlemmar, men man hittar oss också på respektive mässa vid vår monter där man kan prata med Key Solutions representanter för att få mer information och inspiration.

”Det bästa med att få delta i Ung Företagsamhet enligt mig, är att få se unga människor brinna för någonting dem har skapat på egen hand och utvecklingen och resan dem gjort som person med sitt skapande. Det är stort”
 - säger Oskar Lindén Key Business School Manager på Key Solutions som var ansvarig för jurygruppen för Årets Säljare på Svenska Mässan i Göteborg.

Om oss: Key Solutions har blivit utsedda till en av Sverige och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av  Great Place to Work Institute®. Koncernen består av 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på mervärde, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag cirka 100 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!