Key Infrastructure utnämns till Årets innovativa partner av GlobalConnect
Sv
Key Infrastructure utnämns till Årets innovativa partner av GlobalConnect

Key Infrastructure som är en del av Key Solutions har mottagit det prestigefyllda priset Årets Innovativa Partner av GlobalConnect. Utmärkelsen är ett kvitto på det gedigna arbete Key Solutions bedriver för att vara en lösningsfokuserad företagspartner som skapar goda resultat för sina kunder.

Simon Agi, Affärsområdesansvarig för Key Infrastructure, är mycket glad över utmärkelsen och lyfter fram sina medarbetare som en stor faktor bakom framgången:

– Det känns helt fantastiskt att få utmärkelsen Årets Innovativa Partner från GlobalConnect! Priset är verkligen ett kvitto på att det arbete vi gör med att hela tiden vara på tårna och leta nya kreativa vägar för att nå ut till kunderna uppskattas. Jag vill ge en stor eloge till hela gänget på Key Infrastructure och det jobb som görs varje dag.

Key Solutions har som målsättning att vara en innovativ företagspartner. Utmärkelsen från GlobalConnect, Norra Europas ledande leverantör av fiberbaserad datakommunikation och datacenter, blir därmed ett viktigt bevis på att företaget lyckas med sin strategi.

– Den främsta anledningen till att vi får ta emot priset är vår förmåga att hitta lösningar i alla lägen. Det finns inget hinder som är för stort och när det uppstår en klurig situation gör vi allt för att hantera den på bästa sätt. Detta är något som verkligen genomsyrar hela teamet och som jag tror varit väldigt uppskattat hos våra kunder under det gångna året, fortsätter Simon.

Key Solutions befinner sig i en ständig utvecklingsprocess där stärkt kompetens och personlig utveckling inom organisationen varit centrala faktorer för att nå framgång. Detta är områden som företaget kommer fortsätta att satsa på framöver för att ta nya steg.

– Med denna start på 2023 så känns det som att det här kommer bli ett helt fantastiskt år. Vi kommer att fortsätta bygga vidare på det vi åstadkommit hittills. Vårt mål framöver är att växa ännu mer och att bli ännu mer kompetenta än vad vi redan är, avslutar Simon.

Om GlobalConnect
GlobalConnect är Norra Europas ledande leverantör av fiberbaserad datakommunikation och datacenter. Företaget erbjuder lösningar inom nätverk, datakommunikation, IT-säkerhet, telefoni och infrastruktur. Med ett starkt engagemang och stort kundfokus hjälper GlobalConnect sina kunder att förenkla sina verksamheter, däribland allt från små och medelstora företag till några av världens största kunder. GlobalConnect drar även egen fiber som kopplar upp och ihop Sverige samt deras 30 000 företagskunder med resten av världen.

Läs mer om GlobalConnect

Om Key Infrastructure
Key Infrastructure ansvarar för ett affärsområde inom Key Solutions som erbjuder en helhetslösning avseende försäljning, markavtal och projektledning för infrastrukturbolag. Affärsområdet skapar förbättringar i samhället och är med och bygger framtidens kommunikationsnät. Key Solutions som Key Infrastructure ingår i består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända varumärken. Företaget har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås, med planer på utlandsexpansion inom närmaste året.

Läs mer om Key Solutions

Innovativa försäljningsmetoder som genererar resultat
Med beprövade arbetsmetoder inom fältförsäljning, event, telemarketing och online-försäljning får Key Solutions sina kunders varumärken att växa.

Vill du också bli en Key Partner? Läs mer!

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!