Nytt samarbete med LADLE för barnen i Mexiko
Sv
Nytt samarbete med LADLE för barnen i Mexiko

Key Solutions har blivit ambassadörer för Los Amigos De La Esquina (LADLE). Under en konferensresa till Mexiko besökte de verksamheten som organiserar aktiviteter för barn i åldrarna 5–12 år i staden Tulum.

Den ideella verksamheten LADLE grundades år 2017 efter att ägarna köpt mark i Tulum i södra Mexiko, med målet att bygga semesterboenden. Vid uppstarten av bygget mötte de nyfikna barn i området som frågade vad de gjorde och om de kunde hjälpa till.

Efter en tid kom fler och fler barn till platsen. Grundarna märkte att det fanns ett behov hos barnen att skapa och bli sysselsatta, så de började utföra enklare konstaktiviteter tillsammans med dem. För att aktiviteterna inte skulle upphöra när bygget blev klart ändrade grundarna sina ursprungliga planer för platsen och valde att donera marken och starta upp LADLE.

LADLE arrangerar 2–3 aktiviteter per dag 5–6 dagar i veckan som är kostnadsfria för barnen och deras familjer. Fritidsaktiviteterna är fokuserade på lärande och täcker områden som miljömedvetenhet, konst, hälsa, engelska, entreprenörskap och programmering.

Under besöket hos LADLE blev Key Solutions imponerade över det arbete organisationen lägger ner. Vilket har lett till ett ambassadörskap med syftet att stödja verksamheten genom bland annat crowdfundingkampanjer så att LADLE kan fortsätta utvecklas.

– Det är otroligt fint att se de insatser som görs för barnen hos LADLE. När vi var på plats blev det tydligt för oss hur stor skillnad donationer kan göra. Vi fick se vad LADLE har åstadkommit och det är fantastiskt att ta del av deras viktiga arbete för barnen i området, berättar Maximilian Noorzoy, Sales Manager i Key Solutions.

Här är några av de aktiviteter som LADLE anordnat:

- Rest till en stor mängd olika stränder och vackra naturområden. Tidigare hade de flesta barnen inte varit på några sådana utflykter.

- Skapat en väggmålning gjord av 100 000 kapsyler.

- Flera barn har startat sina egna mikroföretag.

- 15 till 20 aktiviteter i veckan med teman inom konst, välbefinnande och miljömedvetenhet.

- Över 500 volontärer från hela världen har besökt LADLE och utfört workshops tillsammans med barnen.

En av höjdpunkterna under vistelsen hos LADLE var när Key Solutions medarbetare och barnen skapade visionboards tillsammans. Barnen presenterade sedan dessa och berättade om sina drömmar.

– Det var en magisk stund när vi skapade visionboards tillsammans, och fick ta del av barnens drömmar och mål. Barn har rätt att drömma oavsett vilken bakgrund de har, och jag är glad att vi på Key Solutions kan dra vårt strå till stacken för att det ska vara möjligt för fler, säger Maximilian.

LADLE har flera mål för verksamheten som de behöver donationer till för att kunna uppfylla. De vill bland annat organisera bussar så att fler barn från hela staden kan färdas på ett tryggt sätt.

Med hjälp av donationer kan LADLE fortsätta att organisera aktiviteter och vara en trygg plats för barnen i Tulum. Genom de olika verksamhetsområden som LADLE bedriver får barnen framtidshopp och blir rustade för att klara sig i livet.

Vill du också vara med och stödja LADLE:s viktiga arbete?
Ge en gåva med valfritt belopp här

Om LADLE
Los Amigos De La Esquina (LADLE) är en ideell organisation och lärande gemenskap som grundades år 2017. Verksamheten utformar aktiviteter för barn i åldrarna 5–12 år i staden Tulum i Mexiko. Fritidsaktiviteterna är kostnadsfria för barnen och deras familjer och bidrar bland annat till ökat välbefinnande, miljömedvetenhet och stärkta färdigheter inför livet.
Läs mer om LADLE

Om Key Solutions

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås, med planer på utlandsexpansion under år 2023.
Läs mer om Key Solutions

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!