Öka försäljning - Key Solutions
Sv

Vi får ditt varumärke att växa

Våra beprövade arbetsmetoder får våra partners försäljning att öka

Innovativa försäljningsmetoder
som genererar resultat

Telemarketing

Vår telemarketingavdelning är integrerad med alla andra kanaler för kundtjänst, winback och support. En försäljningsmetod som ger slutkunden en professionell och anpassad lösning utifrån kundens behov.

Fältförsäljning

Key Solutions är marknadsledande i Sverige inom direktförsäljning. Att arbeta inom fältförsäljning ger dig en stabil grund inom försäljning; en utbildning som inte finns någon annanstans. Hos oss kommer du att vara en del av ett litet, dynamiskt team som fokuserar på att erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar i deras hemmiljö

Events

Vi skapar flaggskeppsbutiker, är med på olika events och deltar på stora attraktioner på olika platser runt om i Sverige för att maximera våra partners försäljning. Följ med på vår resa!

Business To Business

Vår affärsavdelning hjälper våra kunder att uppnå hög anskaffning genom att rikta in sig på företag och erbjuda dem bra lösningar.

Online Försäljning

Fram tills nyligen har marknaden saknat en effektiv försäljningslösning som binder ihop e-handel med butiksförsäljning. Därför har vi tillsammans med försäljningsspecialister inom online-lösningar utvecklat effektiva konverteringsverktyg.

Omnichannel strategi

Key Solutions omnichannel strategi optimerar våra kunders resurser och ökar försäljningen genom datorbaserad kommunikation och digitaliserad försäljning. Beroende på våra partners behov använder vi oss av våra fyra kanaler - Fältförsäljning, Events, Telemarketing och Onlineförsäljning.

Några av våra kunder
Sedan 2008
Telia
IP-Only
Bredbandsbolaget
Com Hem
Itux
Telenor
Viasat
EON
Canal Digital
Tele2
C Corpia
Google
Fortum
Discovery
Netflix
Zitus
Viaplay
HBO
C More
Hedvig
Key levererar alltid med högsta kvalité
- Thomas Bäckström, Head of Sales Telia
Vilket resultat ni har gjort i år! Tusen tack för ett fantastiskt år! Nu laddar vi för att slå nya rekord under 2018
- Charlotte Reidhav, Head of Sales E.ON

Kontakta oss

We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!