Vi växer med raketfart och utökar med ytterligare ett våningsplan i Solna
Sv
Vi växer med raketfart och utökar med ytterligare ett våningsplan i Solna

Key Solutions har sedan tidigare tecknat avtal med fastighetsägaren Humlegården gällandes en unik kontorslokal i det nya fastighetskomplexet Grow i Solna Strand. Lokalen kommer ligga på våning 9 med panoramavy över Stockholms takåsar och direkt tillgång till en hissnande takterrass. Nu utökar bolaget med ytterligare ett våningsplan där inflyttning sker i början av 2020.

Vi genomgår just nu en kraftig tillväxt och vill samtidigt bibehålla den höga kvaliteten som utgör hela vår koncern. För oss är det därför en självklarhet att utöka våra kontorsytor genom att ta samarbetet med Humlegården och Grow till nästa nivå. Utifrån den erfarenhet och det fantastiska bemötande vi fått av Humlegården är vi fullt övertygade om att lokalerna kommer hålla högklassig standard” – säger Anders Bärring, styrelseordförande Key Solutions.

Kontorsfastigheten Grow är signerad av arkitektbyrån Tham & Videgård och har en uthyrningsbar yta om cirka 25 000 kvm. Den största hyresgästen blir Arbetsförmedlingen som etablerar sitt nya huvudkontor i lokaler om cirka 19 000 kvm. Sedan tidigare är det även klart att K-Märkt öppnar en restaurang med en tydlig hållbarhetsprofil.

På frågan om hur Anders ser på bolagets framtid avslutar han med:

Vi får se vart framtiden bär oss. Men givet den takt vi vuxit i hittills samt den låga personalomsättningen vi har så finns det en stor chans att vi kommer behöva expandera ytterligare framöver. Vi har strategiskt valt att ingå samarbete med Solna Strands största fastighetsägare, där möjlighet till fortsatt tillväxt finns.”

Om Key Solutions

Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj och marknadsföringslösningar med fokus på kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag över 120 MSEK per år och har lokala kontor i Stockholm, Göteborg samt Västerås och har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute.

Om Humlegården

Fastighetsbolaget Humlegården Fastigheter AB ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Med 88 anställda och 54 fastigheter till ett värde om 25 miljarder kronor strävar Humlegården efter att utveckla hållbara och attraktiva stadsmiljöer.


010-722 21 90

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!