“Stolt över att få vara en del av Key Solutions“
Sv
“Stolt över att få vara en del av Key Solutions“

Hur upplever Key Solutions medarbetare sin arbetsplats? I denna artikel får du ta del av medarbetarnas egna ord från medarbetarundersökningen som utförts av Great Place to Work. Det ger en djupare förståelse för vad medarbetarna tycker om sin arbetsplats och en inblick i företagets organisationskultur.

Då utmärkelsen en av Sveriges bästa arbetsplatser till stor del bygger på goda resultat i utvärderingen av medarbetarnas upplevelse, är den ett tydligt bevis på att Key Solutions satsningar på arbetsmiljön är framgångsrika. Vad är det då som gör Key Solutions till en bra arbetsplats?

“Att det inte känns som en arbetsplats, jag skulle kunna åka till kontoret och jobba utan betalning i flera dagar bara för jag uppskattar miljön, medarbetarna och mina chefer så oerhört mycket.”

Alla deltagare i medarbetarundersökningen är anonyma, vilket gör det möjligt att uttrycka sig fritt om sin arbetsplats. Därför är det ett gott betyg för Key Solutions då utdragen från undersökningen påvisar en god arbetskultur där medarbetarna trivs.

“Jag ser mitt jobb som en del av min identitet och jag är stolt över att få vara en del av Key Solutions. Jag har aldrig sett en arbetsplats som liknar den här och jag kan inte tänka mig att arbeta någon annanstans.”

Goda möjligheter att utvecklas med Key Business School
En sak som flera medarbetare framhåller som positivt med företaget är de utvecklingsmöjligheter som erbjuds genom Key Business School – Key Solutions interna utbildningssatsning. Key Solutions arbetar för att fånga upp talanger och utveckla nya ledare inom organisationen. Företaget ser därför till att utbilda medarbetarna så att de får den kunskap som behövs för att nå nya höjder i sin karriär.

“Key är för mig världens bästa arbetsplats, det är en fristad där jag vet att jag alltid kan vara mig själv och blir uppskattad för det, det är samma möjligheter för alla oavsett hur länge man har jobbat, lägger jag ner 100% kommer jag alltid få 200% tillbaka, och jag känner otroligt stort förtroende för mina chefer då jag vet att dom gjort samma resa som jag själv håller på att göra! “

En medarbetare säger att det unika med Key Solutions är att de ser till individens potential och förutsättningar och inte enbart på tidigare erfarenheter, vilket gör att alla får samma möjligheter att lyckas. En annan medarbetare menar att arbetsplatsen har en perfekt balans mellan nöje och professionalism och att det är fantastiskt kul att komma till jobbet varje dag, vilket gör Key Solutions till en svårslagen arbetsplats.

Vill du också bli en del av Key Solutions?
Key Solutions ambition är att skapa en arbetsplats som präglas av gemenskap, kärlek och respekt. Företaget är därför extra stolta över att ha blivit utnämnda till En av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser 10 år i rad av organisationen Great Place to Work.

Som medarbetare på Key Solutions blir du bland annat erbjuden:

  • - Stora möjligheter att utvecklas och skapa en framgångsrik karriär
  • - Garanterad månadslön på minst 30 000 kr inom 6 månader
  • - Kostnadsfri utbildning
  • - Konferensresor runt om i världen

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom försäljning för att bli en del av teamet. Som medarbetare hos Key Solutions får du delta i den interna utbildningssatsningen Key Business School. Där får du lära dig om försäljning, ledarskap, och personlig utveckling för att lyckas nå karriärmål såväl som privata mål.

Key Solutions letar ständigt efter nya talanger – ta chansen och ansök redan idag.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!