ÅRETS SÄLJPITCH 2023
Sv
ÅRETS SÄLJPITCH 2023

Driver du ett företag med en innovativ affärsidé som du drömmer om att förverkliga? Perfekt! Nu kan du delta i en pitchtävling med chans att vinna 10,000 kronor till ditt företag.


Key Solutions arrangerar en pitchtävling där du som ung entreprenör med en innovativ affärsidé kan tävla om ett bidrag på 10,000 kronor. Genom tävlingen Årets Säljpitch 2023 vill Key Solutions främja ungt företagande i Sverige och samtidigt vara med och utveckla affärsidéer som kan bidra till en bättre värld.


I tävlingsjuryn kommer Key Solutions försäljningschefer att sitta. Som vinnare erbjuds ditt företag gratis coaching och rådgivning under 3 månader från en av jurymedlemmarna samt ett bidrag om 10,000 kronor.


För att delta i tävlingen skickar du in ditt intresse här.


Key Solutions är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom försäljning och har blivit utnämnda till bland annat Årets säljbyrå 2019 av Telia, Årets bästa återförsäljare av EON 2018 & 2019 och Årets innovativa partner 2020 & 2021 av IPO. Under flera år har företaget engagerat sig i unga entreprenörer genom UF (Ung Företagsamhet) och genom att utbilda unga inom försäljning i den interna utbildningssatsningen Key Business School.


Sophie Sörkvist, Projektledare på Key Solutions om varför initiativet är viktigt:

- Vi är stolta över att kunna göra denna satsning i en tid där generation Z, unga vuxna, bevisat att man har kunskap och är mer tekniskt rustade än någonsin. Vi har ett stort förtroende för morgondagens generation och större delen av vår verksamhet består idag av just Gen Z.


Nu är det dags att skicka in din försäljningspitch och bidrag till Årets Säljpitch 2023. Ansökningsperioden pågår mellan den 4 oktober och 15 december. All information om tävlingen hittar du här.


Om Årets Säljpitch

En tävling arrangerad av Key Solutions med syfte att främja ungt företagande i Sverige. Genom att skicka in en försäljningspitch kan du vara med och tävla om en investering till ditt företag. Årets Säljpitch 2023 blir den första upplagan av ett återkommande tävlingskoncept.


Om Key Solutions

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås. 

Läs mer om Key Solutions


För ytterligare upplysningar kontakta: 

Linnea Strand 

Key Solutions  

linnea@keysolutions.se 

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!