Ny styrelseledamot stärker internationell expansion
Sv
Ny styrelseledamot stärker internationell expansion

Thomas Bäckström ansluter till Key Solutions styrelse för Sverige och Finland. Med omfattande internationell erfarenhet är han en viktig byggsten i företagets påbörjade utlandsexpansion.

– Thomas passar perfekt in i organisationens arbetssätt. Han är både en strateg och en ’doer’ som effektivt omsätter strategier till konkreta resultat, säger Jonas Jireteg, styrelseordförande Bright Sky, Key Solutions moderbolag.


Till vardags arbetar Thomas som General Manager på Varnish Software, där han har globalt ansvar. Hans karriär inom telekombranschen sträcker sig över 14 år och inkluderar erfarenhet från Telenor, Telia och Global Connect. Den 1 juli 2024 tillträdde Thomas som styrelseledamot i Key Solutions.

Sedan många år tillbaka har Thomas varit en uppskattad partner för Key Solutions. Thomas beskriver att han tidigt imponerades av Key Solutions professionella och resultatorienterade arbetssätt. Denna professionalism, i kombination med god personkemi, har lagt grunden för ett långvarigt samarbete.

– Jag har en bra relation till personerna i styrelsen och delar Key Solutions värderingar. Det Key Solutions gör och står för stämmer väl överens med vad jag själv tycker är viktigt i affärer, säger Thomas.

LÄSTIPS: ”Tack vare de goda resultaten har vårt samarbete växt under åren”

Samarbetet tas nu till nästa nivå med Thomas tillträde i styrelsen. Hans breda erfarenhet inom telekom och internationella affärer gör honom till ett värdefullt tillskott för Key Solutions.

– Thomas långa erfarenhet inom vår bransch samt kunskap om globala marknader är väldigt viktig, särskilt nu när vi går in i en expansionsfas. Dessutom är han en mycket trevlig och bra människa på alla sätt, fortsätter Jonas.

Strategiutveckling och ledarskap är områden Thomas brinner för och ser fram emot att arbeta med i sin nya roll. Key Solutions påbörjade utlandsexpansion är en av de saker som han ser mest fram emot med sitt nya uppdrag:

– Key Solutions som bolag är inne i en väldigt spännande fas med expansion till andra länder, bland annat Finland. Jag har mycket erfarenhet av att sätta upp nya organisationer i andra länder, och jag tror det finns en otrolig potential för ett bolag som Key Solutions inom detta område.

Thomas har ett starkt engagemang för försäljning och kunddialoger och ser fram emot att bidra till organisationens utveckling inom dessa områden. Han är entusiastisk över att komma in och göra en positiv skillnad i Key Solutions.

– Alla som jobbar på Key Solutions är otroligt kompetenta, så jag tror att jag kommer kunna bidra och samtidigt utvecklas själv som person. Jag ser verkligen fram emot denna möjlighet! Avslutar Thomas.

Om Key Solutions

Key Solutions-koncernen består idag av över 250 ambitiösa medarbetare som dagligen hjälper några av Nordens största och mest välkända företag med deras kundtillväxt. Bolaget har 12 år i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Västerås och Helsingfors.
Läs mer om Key Solutions


För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Jireteg,

Chairman of the board
Bright Sky AB
E-post: jonas@keysolutions.se  
Tel: +46(0)730–88 90 88

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!