”Tack vare de goda resultaten har vårt samarbete växt under åren”
Sv
”Tack vare de goda resultaten har vårt samarbete växt under åren”

Key Solutions fick tidigare under våren utmärkelsen En av Sveriges bästa arbetsplatser av organisationen Great Place to Work för tionde året i rad. I denna artikelserie tittar vi närmare på vad som ligger bakom framgången.

Vi har i föregående artiklar bland annat fokuserat på arbetsplatsens kultur och hur Key Solutions arbetar långsiktigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. I denna artikel uppmärksammar vi kundens upplevelse genom en pratstund med Thomas Bäckström, Head of Sales Consumer market and SME på IP-Only.


Thomas har lång erfarenhet av att arbeta med fiberinfrastruktur och har under flera år samarbetat med Key Solutions.

Vårt samarbete startade för sju år sedan då jag arbetade på Telenor. Den största anledningen till att jag valde att prova att jobba med Key Solutions från första början, var att jag fick ett professionellt intryck och de visade också att de hade rätt kompetens. När vi väl började prata mer med varandra så märkte jag också att vi fungerade bra ihop.

Sedan relationen till Key Solutions startade har Thomas hunnit med att byta företag inte bara en utan två gånger. Från Telenor till Telia – till IP-Only som är hans nuvarande arbetsplats. Vid varje byte av arbetsplats har Thomas fortsatt sitt samarbete med Key. En relation som stärkts genom åren, vilket det enligt Thomas finns en solklar anledning till.

Resultat! Det är det viktiga, och där har Key Solutions levererat, vilket lett till att vårt samarbete växt under åren. Vi har en öppen och transparent dialog och är väldigt nöjda!

Årets strategiska säljpartner 2022
Key Solutions blev utsedda till Årets strategiska säljpartner 2022 av IP-Only. Thomas motiverar att anledningen bakom utmärkelsen är deras goda samarbete och den hjälp som Key Solutions bidrar med för att lösa verksamhetens utmaningar.

Säljchefen hos Key Solutions har varit innovativ och bidragande till att vi hittat nya arbetssätt genom att besvara viktiga frågor som “hur ska vi arbeta?” och “hur ska vi agera?”.

Thomas lyfter även fram att det gemensamma sökandet efter förbättringar och strävan efter goda resultat bygger en dynamisk och långsiktig relation.

Key Solutions jobbar proaktivt och är också väldigt villiga till att vara delaktiga i arbetet. En sak som vi uppskattar mycket är att de bjudit in till samtal när de upptäckt sådant där det finns förbättringspotential. De är väldigt duktiga på att ge feedback på ett tydligt sätt, och att se till att förändra de saker som kräver det.

Om Key Solutions
Key Solutions blev 2022 utsedda till En av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute för tionde året i rad. Koncernen består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar. Varje månad är företaget i kontakt med fler än 250 000 kunder. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås med planer på utlandsexpansion under 2023.


Läs mer om Key Solutions

Vill du också maximera försäljningen? Bli en Key Partner!
Genom beprövade arbetsmetoder har Key Solutions hjälpt några av Sveriges största varumärken att öka sin försäljning och att optimera sina resurser. En omnichannel-strategi anpassas utifrån kundens behov med utgångspunkt i följande områden:

- Fältförsäljning
- Event
- Telemarketing
- Online-försäljning

Läs mer om vad det innebär att bli en Key Partner

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!