Key Solutions stödjer Musikhjälpens insamling: “För en tryggare barndom på flykt från krig“
Sv
Key Solutions stödjer Musikhjälpens insamling: “För en tryggare barndom på flykt från krig“

Key Solutions har startat en insamlingsbössa för Musikhjälpen 2022. Årets tema är ”För en tryggare barndom på flykt från krig” och insamlingen pågår från den 12 december till den 18 december.

Över 42 miljoner barn befinner sig på flykt från krig och konflikter. Kriget i Ukraina har lett till att två tredjedelar av landets barn befinner sig på flykt, i den snabbast växande flyktingkatastrofen sedan andra världskriget. Det pågår även andra långtgående konflikter som driver barn på flykt, till exempel kriget i Syrien som efter elva år är en av världens största flyktingkatastrofer.

Key Solutions har öppnat en egen insamlingsbössa där medarbetarna ges möjligheten att skänka ett valfritt belopp till Musikhjälpen för barn på flykt från krig. Utöver detta skänker Key Solutions 100 kronor för varje kund som företaget hjälper. Dessa pengar går oavkortat till insamlingsbössan.

Alexandra Wadström, Sales Manager i Key Solutions, berättar om insamlingen:
Ifall vi på Key Solutions kan vara med och göra en skillnad, är det en självklarhet att hjälpa till på de sätt som vi kan. I år känns det viktigare än någonsin med tanke på oron i vår omvärld. Musikhjälpen är ett av de tillfällen under året då vi kraftsamlar lite extra för att göra skillnad för dem som behöver det som mest.

Barn är de som blir mest utsatta bland människor på flykt då det sker stora inskränkningar på deras rättigheter. Ofta uppstår ett kaos till följd av flykten som leder till att barnen tappar bort sina föräldrar och lämnas ensamma. Dessutom bär många barn med sig fruktansvärda minnen från kriget.

Key Solutions har varit engagerade i Musikhjälpen under flera år och förutom den egna insamlingsbössan bidrar företaget på andra sätt. Genom att upplysa omgivningen om Musikhjälpens tema och uppmana andra till att hjälpa till i den mån de kan, vill Key Solutions att kampanjen för att hjälpa barn på flykt från krig ska få så stort genomslag som möjligt.

Alla bidrag som samlas in till Musikhjälpen gör stor skillnad. För 25 kronor kan tio barn få varsin antiseptisk handtvål som gör att de kan tvätta sig ordentligt. En donation på 250 kronor kan bidra till att tio barn får möjlighet att vistas på en barnvänlig plats i en månad. 30 000 kronor kan vara det som krävs för att driva en näringsklinik som under en månad ger livräddande behandling för undernärda barn.

Vill du också bidra till ett tryggare liv för barn på flykt från krig?

Donera valfritt belopp i Key Solutions insamlingsbössa

Om Musikhjälpen

Under en vecka i december varje år sänds Musikhjälpen dygnet runt med syftet att uppmärksamma en undanskymd mänsklig katastrof. Genom musik och engagemang samlas pengar in under veckan. Årets Musikhjälpen har temat “För en tryggare barndom på flykt från krig“ och sänds från Kungstorget i Göteborg 12–18 december med programledarna Oscar Zia, Tina Mehrafzoon och Klas Eriksson. Du kan se Musikhjälpen dygnet runt på SVT Play eller lyssna på sändningen via Sveriges radio P3.
Läs mer om Musikhjälpen

Om Key Solutions

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås, med planer på utlandsexpansion under år 2023.
Läs mer om Key Solutions

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!