Key Solutions får internationellt hederspris
Sv
Key Solutions får internationellt hederspris

Det globala analys- och organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work® utser Key Solutions som vinnare av hederspriset ”Caring for People”. Över 1.4 miljoner medarbetare från 2878 organisationer i 19 europeiska länder deltog i årets Great Place to Work-utvärdering av de bästa företagen i Europa. 24 av dessa organisationer utgjordes av svenska bolag.

Hederspriset delas ut till det företag som lyckas skapa en konsekvent positiv arbetsplatsupplevelse och som på unika sätt visar omsorg för sina medarbetare. Att få äran att vinna detta pris är ett resultat av det arbete Key Solutions lägger ner på att skapa en unik arbetsplats och ett tydligt kvitto på att företaget är bäst i Europa på att ta hand om sina medarbetare.

Great Place to Work förklarar varför just svenska Key Solutions vann hederspriset:

Vi är glada över att utse Key Solutions, ett företag som höjer ribban för att skapa en konsekvent positiv arbetsplats genom deras unika sätt att visa omtanke för sina medarbetare, som mottagare av priset Caring for People. Människor blir sedda som individer och ges möjlighet att uppnå sin fulla potential på arbetet. Urvalet för denna utmärkelse baseras på kartläggning av medarbetaromtanke i världsklass, där Key Solutions särskiljer sig från andra i sin generositet, personliga omtanke och eftertanke.”

Key Solutions överträffar nästintill alla referensvärden på Great Place to Works Trust Index-undersökning. Hela 100% av medarbetarna uppger att de känner sig uppskattade ledare, att det är en familjekänsla på företaget och att de ser framemot att komma till jobbet.

Andra faktorer som Great Place to Work lyfter fram är hur Key Solutions anordnar events såsom fallskärmshoppning för att fira teamets framgångar och skapa gemenskap. Även hur företaget välkomnar blivande medarbetare som tar studenten från gymnasiet genom att skicka presenter och blommor till dem i samband med nationella proven samt investerar i ”Studentdagar” där de får en ordentlig introduktion och ett varmt bemötande innan själva anställningsdagen.

Vidare har Key Solutions en individuell approach gentemot sina medarbetare genom att ta in varje medarbetares unika situation och skapa individuella kompetensplaner, ansvarsuppgifter och andra aspekter inom ramen för arbetet. Dessutom har företaget ett internt program som hjälper medarbetare att köpa bostad och säkerställer garantilöner för sina säljare.

Läs mer om årets hederspris i Great Place to Works pressrelease:
Great Place to Work 2019

Tillbaka Next Article