Unika satsningen - Key Solutions anställer över 100 nya medarbetare
Sv
Unika satsningen - Key Solutions anställer över 100 nya medarbetare

När ska framtidens talanger få sin chans på jobbmarknaden? Varför inte när befintlig arbetskraft tar sommarledigt? För att ta ansvar för nästa generation har Key Solutions valt att öka teamet med 40% på 3 månader.

Key Solutions, ett av Sveriges största konsultbolag, hjälper storbolag öka sin försäljning och förbättra sin kundupplevelse genom sin skräddarsydda Omnichannel-lösning. Bolaget har de senaste 8 åren nått topplacering av Great Place to Works utvärdering av Europas bästa arbetsplatser och trycket på jobbansökningar ökar markant.

Samtidigt har efterfrågan på Key Solutions tjänster ökat med 33% under första halvåret av 2019, bolaget genomför därför en kraftig expansion där man under kommande 3 månader växer med över 100 nya medarbetare, vilket motsvarar en tillväxtökning på ca 40% inom loppet av tre månader.

Fokus på att skapa riktigt bra kundupplevelser har blivit rejält starkare de senaste åren. I takt med detta har efterfrågan på våra tjänster ökat där vi regelbundet får förfrågningar från företag som vill inleda samarbeten med oss inom försäljning. För att möta våra kunders efterfrågan genomgår vi därför just nu en stor tillväxt och förväntas växa i ännu snabbare takt under den kommande tiden”, säger Avin Hossein, HR-ansvarig på Key Solutions.

Att ta emot över 100 nya medarbetare kan tyckas vara överväldigande. Men för att säkerställa ett varmt välkomnande och en trygg introduktion till den nya arbetsplatsen valde Key Solutions att investera tid under maj och juni månad där man haft introduktionsdagar för de blivande medarbetarna.

Vi har ständigt ett högt inflöde av duktiga kandidater som söker jobb hos oss. Tyvärr har vi behövt tacka nej till en del av dessa då vi inte har haft tillräckligt med kapacitet för att ta in samtliga. Därför känns det så otroligt kul att trycket på våra tjänster ökat så pass mycket att vi kan ta in ännu fler fantastiska och kompetenta medarbetare”, avslutar Avin Hossein.

Om Key Solutions

Key Solutions-koncernen hjälper dagligen några av Sveriges största och mest välkända

företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på försäljning, kvalité, resultat och varumärkesbygge.

Koncernen har idag lokala kontor i Stockholm, Göteborg samt Västerås och har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute®.


0107222190

Tillbaka Next Article