Key Solutions – En Great Place to Work för nionde året i rad!
Sv
Key Solutions – En Great Place to Work för nionde året i rad!

Det står nu klart att Key Solutions för nionde året i rad blivit certifierade av Great Place to Work som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Key Solutions har under dom senaste åren placerat sig i toppen i Great Place to Works årliga arbetsplatsundersökning där medarbetarna själva fått vara med och rösta fram Sveriges och Europas absolut bästa arbetsplatser.

2020 var ett minst sagt turbulent år där vi likt hela vår omvärld ställdes inför en hel del nya prövningar som tvingade oss att tänka nytt och ställa om. Vi är därför extra glada över att Key Solutions för nionde året i rad blivit certifierade som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.” Säger Karvan Guldstierna, Head of Sales

Tack vare den enorma tillväxt som ägt rum under föregående år så hittar vi dessutom numera Key Solutions i kategorin ”Stora organisationer” för företag med över 250 heltidsanställda. Eftersom det är första året i den nya kategorin ”Stora organisationer” så har man i år valt att avstå en listplacering för att istället fokusera helhjärtat på certifieringsarbetet.

Certifieringen är baserad på Great Place to Work Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

Great Place to Work är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Organisationen har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför vi medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. 

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!