Vi säljer för Musikhjälpen
Sv
Vi säljer för Musikhjälpen

Barn ska få vara barn, fria från barnarbete och sådant som ett barn inte är redo för. Det är ett barns rättighet att få leka och ha kul, inte som 9-åring gå till ett jobb under farliga omständigheter. Trots detta tvingas 160 miljoner barn i världen till barnarbete, detta är fler barn än vad som finns i hela Europa. Många av dessa barn hamnar i ofattbart tuffa arbetsförhållanden inom fabriker, gruvor, åkrar och på platser där ingen ser vad som egentligen händer med dessa barn.

För varje ny kund som tecknar avtal med någon av våra medarbetare mellan perioden 15/12 - 19/12 så kommer Key Solutions att skänka 100 kr till Musikhjälpens viktiga arbete med kampen för alla barns rätt till trygghet och att få gå i skolan.

Statistik från Musikhjälpen visar på att 500 kr räcker till ett barns skolgång och skolmaterial för ett helt år. Detta innebär att vi för var femte kund som våra medarbetare hjälper kan ge ett barn en möjlighet att gå i skolan i ett helt år.


Man är otroligt stolt att vi som bolag sluter samman och tillsammans via egna donationer men också genom förtagets donationer är med och bidrar till en bättre och tryggare värld för alla barn. Jag kan inte ens föreställa mig hur många barn som far illa i världen när man själv har varit privilegierad till en trygg och fantastisk barndom. För mig är det en självklarhet att hjälpa till och jag hoppas att fler hjälper till utifrån sina egna förutsättningar.” – Sophie, Projektledare på Key Solutions

Forskning visar att ett barn som fått en trygg och kvalitativ skolgång har en betydligt mindre risk att hamna i barnarbete. Därför väljer vi självklart att dra vårt strå till stacken i hopp om att hjälpa så många barn vi kan att få tillbaka sina rättigheter.

Nu tar vi upp kampen för barns rättigheter och hoppas att andra väljer att göra det samma.

Vill du också bidra till en värld fri från barnarbete?

Klicka på länken nedanför:
https://bossan.musikhjalpen.se/key-solutions

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Tack för att du är med och gör skillnad!

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!