Key Cares vinterprojekt 2012
Sv
Key Cares vinterprojekt 2012

SVERIGE - 2012


Vi på Key Solutions har alltid sett det som vårt ansvar att hjälpa till där vi kan och arbetar därför aktivt med Key Care, vår egen avdelning för välgörenhet där vi stödjer organisationer som ligger oss varmt om hjärtat.


Barncancerfonden är en av dessa organisationer som vi är vänföretag till i vinter och när vi fick höra om Ung Cancers julkalender kändes det som ett både roligt och bra initiativ som vi gärna stödjer som en del av vårt vinterprojekt. Som en annan del i vårt vinterprojekt 2012 deltar vi precis som föregående år i World Childhood Foundations julkampanj där vi designat vår egen unika snögubbe och donerar en julgåva för att ge barn i 16 länder en ljusare framtid. I Ung Cancers julkalender finns under varje lucka en produkt eller tjänst, donerad av ett företag. Produkten/tjänsten budas ut till allmänheten till högstbjudande och pengarna går oavkortat till Ung Cancers verksamhet.


Första luckan öppnades den 19:e november och sen dess släpps en produkt/dag. Varje produkt ligger uppe för budning i en vecka på Tradera. Den 1:a december öppnas lucka nummer 13, Key Solutions lucka med en produkt ni garanterat inte vill gå miste om. Missa inte chansen att vinna budgivningen för vår och andra fina gåvor eller designa din egen snögubbe och ge bort samtidigt som du ger ditt stöd till dem som behöver det mest – Välgörenhet är alltid årets bästa julklapp!

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!