Sveriges ledande företag inom direktförsäljning expanderar
Sv
Sveriges ledande företag inom direktförsäljning expanderar

GÖTEBORG - 15 januari 2013 Sedan starten 2008 har Key Solutions expanderat i rask takt och hösten 2012 deltog de för första gången på Kunskap&Framtid i Göteborg för att hitta nya medarbetare.


Det var full fart i montern under mässan och många av besökarna visade sitt intresse med jobbansökningar.Key Solutions startade i Västerås och bara fyra år senare finns det kontor även i Örebro, Malmö och Göteborg.


Med inriktning på direktförsäljning är Key Solutions ledande i Sverige, ett kvitto på detta är att företaget har blivit utsedda till Sveriges bästa säljbyrå på Tele2:s årliga gala för direktförsäljning, Direct Sales Awards. Närvaron på Kunskap&Framtid är ett steg i den pågående expansionen som sker hos Key Solutions.


Att som ung inte ha någon erfarenhet inom försäljning är inget hinder för att jobba hos Key Solutions. Det som krävs är ett fullt engagemang och en vilja att lära då alla anställda utbildas i Key Business School. – Det vi erbjuder i Key Business School är en väldigt kvalitativ utbildning med kunskap som kan tillämpas i såväl arbetslivet som det privata och som kan öppna dörrar för många unga, säger Karl Nizhad som är försäljningschef och stod i Key Solutions monter under mässan.


Key Solutions har anställt över 30 stycken nya Supersäljare (vilket vi kallar våra medarbetare) under 2012, ambitionen för 2013 är att vi anställer ytterligare 30 Supersäljare –


är du en av dom?  

Läs artikeln >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!