Great Place to Work®

Great Place to Work® är världens främsta experter på utmärkta arbetsmiljöer och de erbjuder listor med rankningar som identifierar och klassificerar världens bästa arbetsplatser. De utvecklar sina listor över de bästa arbetsplatserna helt oberoende och utan hänsyn till eventuella affärsrelationer som de kan ha utvecklat med individuella företag.

 

Key-Solutions-på-Scen-GPTW-Europa-27-juni-2013-449

Key Solutions är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare

En stor del av livet tillbringas på arbetet och vi vill att våra medarbetare ska känna sig hemma hos oss då vi är mer som en familj än kollegor. Vi ställer upp för våra medarbetare i såväl arbets- som privatliv och ger dem alla förutsättningar för att lyckas i sitt arbete hos oss. I gengäld får vi högpresterande och nöjda medarbetare som tillsammans skapar vad vi själva anser är Världens Bästa Arbetsplats. Vi lever efter våra fem värdeord som hjälper oss att skapa en arbetsplats i världsklass: Quality, Happiness, Care, Engagement och Progress.

 

Sveriges Bästa Arbetsplats

Vi har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser och vi ser långsiktigt på arbetet med vår arbetsmiljö. Detta är ett stort bevis på att våra medarbetare trivs hos oss vilket vi är väldigt glada och stolta över. Vi ser dessa utmärkelser som en kvalitetsstämpel men också en påminnelse om att vi ständigt måste fortsätta arbetet med vår arbetsmiljö för att vara den bästa arbetsplats vi kan för våra medarbetare.

 

Samarbete som sträcker sig globalt

Idag samarbetar Great Place to Work® med många av de mest framgångsrika och innovativa företagen i världen för att skapa, studera och ranka utmärkta arbetsplatser. Under ett normalt år samarbetar Great Place to Work® med över 5 500 organisationer som representerar över 10 miljoner medarbetare. Deras listor över de bästa arbetsplatserna publiceras av marknadsledande nyhetsmedier världen över – för en läsarkrets om över 25 miljoner människor.

 

Läs mer om Sveriges bästa säljbyrå >>