Om Key Solutions

Key Solutions

Välkommen till en av Europas Bästa Arbetsplatser

Vi tror på, och älskar det vi gör. Så har vi byggt Key Solutions, och det är så vi ständigt överträffar både våra egna och andras förväntningar på vårt företag. Försäljning kallas vår expertis, men för oss handlar det om så mycket mer. Varje dag jobbar vi för att lysa upp våra kunders vardag, få våra medarbetare att blomma, och leverera klockrena lösningar till våra uppdragsgivare.

Tillsammans har vi blivit utnämnda till Sveriges Bästa Säljbyrå och en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad. Hösten 2014 blev vi utsedda till Nationell mästare (Sverige) på European Business Awards 2014/2015. Självklart vore vi inte Key Solutions om vi inte siktade högre; vår vision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning, och att skapa Världens Bästa Arbetsplats för våra ovärderliga medarbetare.

 

Varför ska du jobba på Key Solutions?

Tomas Lydahl är en av Sveriges främsta föreläsare inom hur man skapar WOW-upplevelser för sina kunder och medarbetare, och inspirerar varje år tiotusentals människor. Se Tomas berätta om sin egna resa och vad det är som gör Key Solutions så speciellt.

 

Framgångsanda och utveckling

I företagsgruppen är vi idag närmare 100 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

 

Uppmärksammade i media

microsoft-logo            SvD-logo             Metro_logo              DN-logo            gptw_Europe_BestWorkplaces_2013_cmyk-60px