YouSweden hälsar på Key Solutions
Sv
YouSweden hälsar på Key Solutions

25 mars 2015


Key Solutions är ett av JIV:s medlemsföretag som aktivt samarbetar med YOU. Key Solutions arbetar med direktförsäljning mot både privatpersoner och företag och de har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work.


Vi har frågat Tone Ögaard som är ansvarig för de ungdomar som gör sin YOU- plats hos Key Solutions vad YOU ger dem. - Att erbjuda YOU - platser har under året blivit en naturlig rekryteringsväg för Key Solutions.


När vi rekryterar tittar vi väldigt lite på traditionella CV:n, det viktigaste är att personen passar in i vårt team och kan trivas hos oss.


Via YOU får vi direkt in unga drivna sökande som vill komma till oss på praktik och som ser möjligheterna med YOU-platsen. Det märks att de som söker fått bra information om oss som företag och vad det är vi söker innan de kommer hit vilket alltid är roligt. För oss är tanken med YOU-platsen att vi ska kunna erbjuda anställning efter praktiktidens slut, och hittills har alla YOU-platser lett till en anställning vilket såklart känns extra roligt.


YOU gör ett otroligt bra jobb med att hjälpa ungdomar att bli motiverade till att de också kan lyckas! Vi märker att de tror på sin egen förmåga att leverera under praktikperioden, och att de ser möjligheten att starta sin karriär genom den.   Vi passar även på att prata lite med Josefin Larsson som är en av de YOU:are som precis blivit erbjuden anställning hos Key Solutions. 


-Tiden på YOU gjorde mig väldigt peppad! Mitt jobbsökande hade stannat av lite, och jag kom helt enkelt igång igen efter att jag varit hos er.


Vad har tiden hos Key Solutions gett dig? -Mer erfarenhet! Har aldrig haft något liknande jobb, och det är alltid kul att få chansen att prova på något nytt.


Hur känns det att du nu ska börja jobba på Key Solutions? - Självklart känns det otroligt bra att jag fått ett jobb, det gör det ju alltid! Det blir ju en bekräftelse på att man gjort ett bra jobb under praktiken, och det känns ju fint att ha varit till nytta! Key Solutions är dessutom ett företag med otroligt mycket värme och omtanke, både för medarbetarna och omvärlden. Under min praktiktid startade de t.ex. en insamling till förmån för barncancerfonden där målet är att samla in 120 000 kr. Det känns väldigt bra att vara på ett företag som bryr sig och som faktiskt agerar för att göra en skillnad.


Här kan du hjälpa till och bidra till insamlingen >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!