Vi stöttar kampen mot bröstcancer
Sv
Vi stöttar kampen mot bröstcancer

Under oktober månad var det en självklarhet för organisationen att engagera sig i Bröstcancerfondens insamling. Key Solutions startade i samarbete med Lilla Al Fadji en Instagramkampanj med syfte att sprida budskapet: ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.”

Sociala medier är ett bra sätt att nå ut till många människor som på ett enkelt sätt kan vara med och göra skillnad. Som en del av kampanjen skänker även företaget 10 000 kr direkt till forskningsarbetet kring cancer.

Vi har säkert alla varit i kontakt med sjukdomen på ett eller annat sätt. Kanske någon som står oss nära eller att man känner någon vars vän varit drabbad av den fruktansvärda sjukdomen. Att som organisation stötta forskningen i hopp om att rädda fler liv är en självklarhet för oss. Ingen kan som sagt göra allt, men vi kan alltid göra något.” säger Emmy Ahlén, projektledare på Key Solutions.

Cirka 20 kvinnor insjuknar varje dag i bröstcancer. Tack vare stora forskningsframsteg lever 85% av de som fått bröstcancer tio år efter insjuknande. Idag överlever 8/10 drabbade tack vare forskningens framsteg. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Att kunna ge tillbaka till de människor som inte har samma ekonomiska förutsättningar är en viktig del i Key Solutions arbete. Under åren har organisationen tillsammans med medarbetarna donerat ca 500 000 kr till välgörande ändamål. Målet om att skapa en bättre värld är viktigt och kommer alltid vara en stor del av Key Solutions.