Telia utser Key Solutions till Årets Byrå FM
Sv
Telia utser Key Solutions till Årets Byrå FM

Key Solutions vinner det prestigefulla priset Årets Byrå FM 2019 av storspelaren Telia Company. Detta är ett tydligt kvitto på det dedikerade och hårda arbetet Key Solution bedrivit sedan 2008 för att skapa framgångsrika samarbeten och nöjda kunder.

Priset för Årets Byrå Field Marketing delas årligen ut av Telia Company till det säljbolag som gjort enastående insatser och visat på fina resultat.

Att efter ett hektiskt år med en mängd nya utmanande uppdrag och enormt slit få detta betyg av Telia är helt fantastiskt! Det visar att vi under flera år av stark tillväxt har lyckats behålla våra kärnvärden och bygga ett team som skapar starka upplevelser i kombination med otroligt fokus på kundnöjdhet!” - säger Karvan Guldstierna, Head of Sales på Key Solutions.

Motiveringen till priset för Årets byrå 2018 lyder:
“Att alltid våga satsa för att vinna och samtidigt behålla den högsta kvalitén är bolaget en given vinnare. Under 2018 har vi sett prov på flexibilitet, trygghet och ett enormt initiativ av att hitta nya tillvägagångssätt. Dessutom med de försäljningsresultat säljbolaget har presterat, är det svårt att låta bli att ge denna utmärkelse till Key Solutions.”

Telia Company är i dag en av Europas ledande telekomoperatörer med över 21 000 medarbetare möter man miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder.

“Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska medarbetare som varje dag bevisar att bra alltid kan bli bättre samt passa på att rikta ett stort tack till våra kollegor på Telia som genom sitt stöd och engagemang gjort det hela möjligt.”
 - avslutar Karvan, Key Solutions.

Om Key Solutions:
Key Solutions koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på försäljning, kvalité, resultat och varumärkesbygge.

Koncernen omsätter idag över 100 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås och har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute ®.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!