Sveriges bästa TV-leverantörer utsedda
Sv
Sveriges bästa TV-leverantörer utsedda

21 januari 2015 


Com Hem är bäst på TV i Sverige. Det visar en oberoende undersökning gjord av Cint på uppdrag av Key Solutions. I undersökningen tillfrågades 1000 personer och enligt de deltagande i undersökningen så är Com Hem den TV-leverantör som har bäst pris, utbud, service och kundsupport.


I Key Solutions undersökning tillfrågades 1000 slumpvis utvalda svenskar om vad de tycker om de sex största TV-leverantörerna i Sverige, varav 22 procent av de deltagande menar att det är Com Hem som har det bästa utbudet av kanaler, vilket är dubbelt så många procent som någon av de andra TV-leverantörerna fick i undersökningen.   - Sedan drygt ett år tillbaka satsar Com Hem på TiVo, och detta har inneburit en stor marknadsföringsinsats. Com Hems budskap om att kunderna får tillgång till ett stort utbud av program som de själva kan styra när de vill titta på, har helt klart gått hem hos många, säger Anton Sörkvist, Sales Manager på Key Solutions.


Om undersökningen Key Solutions ställde med hjälp av en webbenkät frågor till 1000 slumpvis utvalda svenskar i åldrarna 18 till 65 år varav 660 besvarade frågorna som bland annat handlade om TV:


Vilken TV-leverantör tror du har bäst kanalutbud att välja bland?

- Com Hem 22,12 %

- Canal Digital 11,97%

- Viasat 11,21%

- Boxer 10,00%

- Telia 9,70%

- Bredbandsbolaget 3,48%

- Annat / vet ej 31,52%   


Läs hela artikeln här >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!