Stolta arbetsgivare ställer återigen upp i Great Place To Work
Sv
Stolta arbetsgivare ställer återigen upp i Great Place To Work

Sedan Key Solutions grundades 2008 har företagets ambition varit att skapa en arbetsplats som människor älskar att gå till. En arbetsplats där unga människor ges möjlighet att vara en del av en unik företagskultur med stora utvecklingsmöjligheter.

En viktig del i det arbetet är deltagandet i arbetsplatsstudien Great Place to Work, där Key Solutions nu medverkar för tionde året i rad.

Great Place to Work är en arbetsplatsundersökning som genomförs i över 100 länder. Organisationen delar ut kvalitetsutmärkelser till de arbetsplatser som rankas högst i studien. Key Solutions har under nio år fått utmärkelsen En av Sveriges bästa arbetsplatser, och deltar 2022 för tionde gången.

“Det har varit en fantastisk resa tillsammans med Great Place to Work under alla dessa år och att vi nu deltar för tionde året i rad är väldigt inspirerande. Att bli granskad utifrån och få den positiva återkopplingen som vi tagit del av genom åren är ett kvitto på att vårt arbete ger resultat, vilket ger en boost till hela företaget.” Säger Linnea Strand, HR & Informationsansvarig.

Genom åren har Key Solutions tilldelats flera utmärkelser av Great Place to Work, bland annat:

·       Caring for People – ett hederspris som delas ut till bolag som visar stor omtanke för sina medarbetare och säkerställer bra villkor för alla i organisationen.

·       Excellence Awards i kategorin Employer Branding gällande arbetsgivarvarumärke.

·      Årets inspirerande ledarskap – ett pris för personer som utmärkt sig särskilt i arbetet för en framgångsrik företagskultur.

Key Solutions har en intern utbildningssatsning som heter Key Business School, där medarbetarna får verktyg för att uppnå privata och karriärmässiga mål. Genom utbildningen lär sig medarbetarna om försäljning, genomgår personlig utveckling och utvecklar sina ledaregenskaper.


“Det är väldigt roligt att se den personliga utveckling som medarbetarna genomgår hos oss. Genom arbetet och våra utbildningar får vi fram nya ledare inom företaget och våra medarbetare ges möjligheten att uppnå sin fulla potential. Vilket skapar en bra kultur på arbetsplatsen.” Fortsätter Linnea.

Den 31 mars offentliggör Great Place to Work de 55 organisationer som fått högst betyg i arbetsplatsundersökningen Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022.

Om Great Place to Work 

Great Place to Work rankar arbetsplatser över hela världen och har över 30 års erfarenhet av att genomföra arbetsplatsstudier. Organisationen utför varje år undersökningar där miljontals medarbetare deltar från mer än 10 000 arbetsplatser världen över. Great Place to Work delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser som baseras på resultaten i undersökningen.
Läs mer om Great Place to Work

Om Key Solutions 

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbygge. Koncernen består av över +200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.    
Läs mer om Key Solutions

För ytterligare upplysningar kontakta:
Linnea Strand
Key Solutions 
linnea@keysolutions.se
www.keysolutions.se

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!