På Key Solutions är utveckling nyckeln
Sv
På Key Solutions är utveckling nyckeln

11 maj 2015

Säljföretaget Key Solutions ställer inga krav på tidigare erfarenhet hos sina anställda utan välkomnar alla med rätt driv och inställning.

Genom företagets egen yrkesförankrade skola kan medarbetarna varje dag bygga en gedigen utbildning till grund för en lång framtida karriär. Det bidrar till en medarbetartrivsel som nu för tredje året i rad har vunnit Key Solutions en topplacering på Great Place to Works lista över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

På Key Solutions börjar alla på samma ruta. Som nyanställd blir du Sales Associate trainee men därefter är vägen fri att klättra i alla riktningar. Även om det finns en ungefärlig karriärtrappa som många följer till en början, blir vägen framåt snart individuellt anpassad. Theresa Flodman har jobbat på Key Solutions sedan 2011 och är idag marknadschef och i hög grad involverad i företagets utbildningsfrågor och kompetensutveckling. Hon berättar att Key Solutions inte anställer några chefer utifrån, utan att alla i företaget med ledarposition tagit sig dit från samma utgångsläge. För att möjliggöra den resan lägger Key Solutions mycket krut på internutbildning och kompetensutveckling.

– Vi tror att när vi har fått in någon på företaget som trivs och som gillar det den gör så ska vi fortsätta satsa på den personen. Det finns mycket potential i folk som det är synd att inte utnyttja. De flesta medarbetarna vill också lära sig mer så kompetensutveckling är win win för alla, tycker Theresa Flodman.

Läs hela artikeln på utbildning.se >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!