Moderbolaget till Sveriges ledande säljbolag välkomnar ny styrelseledamot
Sv
Moderbolaget till Sveriges ledande säljbolag välkomnar ny styrelseledamot

Bright Sky, Key Solutions moderbolag, har utsett Jörgen Söderlund till ny styrelseledamot. Jörgens tillträde innebär en viktig pusselbit för företagets strategiska utveckling och fortsatta tillväxtresa.

Jörgen Söderlund, Head of SMART i Caverion Sverige AB, är känd för sina ledaregenskaper, analytiska förmåga samt driv för ständiga förbättringar. Med en gedigen bakgrund som inkluderar erfarenheter från ledningsgrupper och utvecklingsprojekt, både på nationell och internationell nivå, är Jörgen väl förberedd för att bidra till Bright Skys styrelsearbete.


– Det är med stor entusiasm jag ansluter till styrelsen i Bright Sky. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att ta nya steg i bolagets tillväxtresa, säger Jörgen.

Jörgen har tidigare ansvarat för produktspecialister, systemstöd, affärsstöd och koncept med fokus på att effektivisera kunderbjudanden. Han har även en internationell certifiering inom säkerhetsskydd och för chefer inom säkerhetsområdet.

I sin nuvarande roll hos Caverion ansvar han för utveckling inom smart teknologi, till exempel automation, EV-laddning och digitala tjänster. Jörgen har även kompetens inom förvärv och förvärvsprocesser samt driver utvecklingen av säkerhetsaffären inom koncernen och de länder Caverion är verksamma i.

– Vi är glada och stolta över att välkomna Jörgen Söderlund till styrelsen. Med sin erfarenhet och kompetens kommer han att vara en stor tillgång för Bright Sky. Den kunskap Jörgen besitter i kombination med hans analytiska förmåga och ledaregenskaper är precis vad vi behöver för att ta nya steg framåt, säger Jonas Jireteg, styrelseordförande i Bright Sky.

Bright Sky befinner sig i en spännande utvecklingsfas, där företaget fortsätter att expandera och stärka sin position på marknaden. Genom sina dotterbolag har Bright Sky sedan starten 2008 stadigt utökat sitt utbud av konsultation inom management, marknadsföring och försäljning. Med Jörgens inträde i styrelsen stärker Bright Sky ytterligare förmågan att navigera i dagens och framtidens marknadslandskap.

Jörgens unika bakgrund passar väl in i Bright Skys strävan att vara ett innovativt bolag i framkant. Hans expertis inom områden som teknikutveckling, förvärvsprocesser och säkerhet bidrar med nya perspektiv och vägledning till styrelsearbetet. Bright Sky ser fram emot Jörgens tillträde och är övertygade om att han kommer att spela en viktig roll i bolagets styrelse framöver.

För mer information, vänligen kontakta:

Jonas Jireteg,
Chairman of the board
Bright Sky AB
E-post: info@brightsky.se

www.brightsky.se
Tel: +46(0)8-99 91 51

Om Bright Sky

Bright Sky är ett innovativt investmentbolag som är specialiserat på förvaltning av ägarledda onoterade bolag. Sedan starten 2008 har företaget genom sina innehav hjälpt några av Sveriges största varumärken med tillväxtstrategier och levererat över 1 miljon kunder till sina partners.
Läs mer om Bright SkyFormulärets överkant

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!