Key Solutions stöttar drottning Silvias mödrahem i Rio de Janeiro
Sv
Key Solutions stöttar drottning Silvias mödrahem i Rio de Janeiro

Key Solutions arbetar ständigt med att skapa en bättre värld utan orättvisor. För en kort tid sedan bedrev bolaget en kampanj för bland annat Musikhjälpen där man samlade in över 40 000 kronor för att motverka diskriminering av personer med funktionsnedsättning.

Nu är det återigen dags för nästa välgörande projekt, denna gång med syfte att hjälpa utsatta barn och mammor i Brasilien.

“För oss är det en självklarhet att bidra med något för de som inte har det lika gott ställt som vi har det här i Sverige. Vårt senaste projekt, “Key Garden” är ett samarbete med Abrigo i Brasilien där Key Solutions samlat in totalt 65 000 kr för verksamheten.”
- säger Daniel Stenbäck, CFO på Key Solutions.

Abrigo erbjuder hem och trygghet för övergivna, hemlösa mammor. Verksamheten ligger i Itaborai i Río de Janeiro, ett område präglat av förödande infrastruktur, massfattigdom och knarkhandel.

“30 000 kr av våra donerade pengar kommer att gå till att bygga en trädgård i anslutning till hemmet för att bland annat väcka intresset för ekologiska frågor och förmedla kunskap om hur man kan odla utifrån begränsade resurser. Vi kommer löpande att få uppdateringar och bilder på trädgårdens utveckling, vilket ska bli otroligt kul att se”
- säger Sophie Sörkvist, Project Manager, Key Solutions.

Projektet kommer att gå av stapeln redan i mars månad och förväntas vara klart under hösten 2020.

“Det är så rörande att få se allt engagemang och bidrag från våra medarbetare. Vi kanske inte kan flytta berg. Men återigen visar vi att alla kan göra något, tillsammans för en bättre värld!”
- avslutar Sophie Sörkvist.

Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadslösningar med fokus på försäljning, kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Bolaget har blivit utsedda till Sveriges bästa byrå av flera marknadsledande samarbetspartners, bland annat EON (2018) och Telia (2019) samt vunnit pris för en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute® flera år i rad.

Tillbaka Next Article