Key Solutions är en av Sveriges bästa Arbetsplatser!
Sv
Key Solutions är en av Sveriges bästa Arbetsplatser!

För åttonde året i rad är Key Solutions på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser i kategorin medelstora organisationer i Great Place to Work Institute’s årliga medarbetarundersökning.

Key Solutions listades i år på en 2:a plats och fick även diplom för Hall of Fame för att företaget kvalificerat sig på topplistan 8:a år i rad på listan. Under dessa åtta år har bolaget växt från ca 50 till snart 250 medarbetare. Det har varit en stark tillväxt med stort fokus på engagerade medarbetare och nöjda kunder. Key Solutions ledarskap och värderingar fortsätter att ge resultat i form av högt medarbetarengagemang och en attraktiv arbetsplats.

Vi är oerhört stolta över att återigen bli utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser, och framförallt är vi stolta över det fantastiska arbetet som våra medarbetare gör varje dag som ligger till grund för den här utmärkelsen” säger Anders Bärring, Styrelseordförande, Key Solutions.

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer och är verksamma i 50 länder i hela världen, med över 4.3 miljoner deltagande i undersökningen är Great Place to Work världens största medarbetareundersökning. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

”Vi som organisation har precis som många andra företag har verkligen satts på prov och fått tänka om för att kunna fortsätta framåt trots rådande Corona-tider och mycket av arbetet och kommunikationen sker numera digitalt. Trots det så jobbar vi aktivt med att bibehålla vår positiva arbetsplatskultur och tack vare den optimism, positivitet och anpassningsförmåga som funnits hos alla medarbetare så har vi lyckats väldigt väl hittills.” säger Erika Lundblad, HR-ansvarig

Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Koncernen har idag lokala kontor i Stockholm, Göteborg samt Västerås.

Key Solutions har sedan starten 2008 arbetat aktivt med visionen att skapa en av världens bästa arbetsplatser, en arbetsplats där medarbetarnas trivsel, arbetsglädje och utveckling står i centrum. Företaget har sedan 2013 varit certifierade av Great Place to Work.

”Vi strävar varje dag efter att skapa en arbetsplats som man längtar till och inte från, en arbetsplats där man varje dag får möjligheten att utevcklas både som medarbetare och som människa. Våra medarbetares framgång och trivsel på arbetsplatsen är vår högsta prioritet och våra grundläggande värderingar formar vårat företagsklimat och sätter riktlinjer när vi fattar beslut.” avslutar Anders Bärring

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!