Medarbetare nominerad till Årets HR-personlighet
Sv
Medarbetare nominerad till Årets HR-personlighet

Key Solutions nominerade till Årets HR-personlighet

Key Solutions Head of Recruitment, Avin Hossein, har blivit utsedd till en av Sveriges bästa HR-personligheter. Ett kvitto på att det arbete vi lägger ner leder till våra medarbetares framgångar – Ett finare pris går inte att få!

Beskrivning av Årets HR-personlighet:
"En HR-person som på ett strategiskt och uthålligt sätt varit drivande i att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur" – Maria Grudén, VD, Great Place to Work Institute


Sedan starten 2008 har Key Solutions arbetat hårt och dedikerat med att ta fram långsiktiga lösningar och bli helt självständiga i sina rekryteringsprocesser. Med tusentals ansökningar varje år finkammas Sverige på de främsta talangerna, vilket Avin har gjort med enorma framgångar!

Med sitt stora engagemang och strävan efter att hela tiden utveckla sig själv och företaget i stort, har Avin gjort sig välförtjänt av denna fina utmärkelse. Vi är enormt stolta och glada över att även i år få lyfta fram en av våra främsta ledstjärnor bland Sveriges bästa arbetsplatser under Great Place to Work galan 2019.



Great Place to Work®

hjälper organisationer inom

alla branscher

och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Företaget är verksamma i 50 länder och har ca 500 anställda. Organisationer som av sina egna medarbetare rankas allra högst i deras medarbetarundersökningar lyfts fram på listor över de bästa arbetsplatserna och erhåller deras kvalitetsutmärkelse

Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Utöver detta driver de även en omfattande internationell Learn & Share-verksamhet.



Key Solutions koncernen består av ca 250 medarbetare som dagligen hjälper några av världens största och mest välkända företag med kvalificerade helhetslösningar inom försäljning och marknadsföring. Fokus ligger på mervärde, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Key Solutions omsätter idag över 100 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!