Följ Oss
Sv
Key Solutions nominerade till European Business Awards 2014/2015

24 september 2014
Vi kan nu berätta att Key Solutions har blivit utvalda till att representera och tävla för Sverige i Europa på European Business Awards 2014/2015! 
 
European Business Awards stiftades 2007 för att lyfta och utmärka kvalitet, bästa praxis och innovation i det Europeiska näringslivet. Prisbelönta säljbyrån Key Solutions som tidigare har vunnit Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats 2014 har även utsetts av EBA att representera Sverige som en Nationell mästare.
 
European Business Awards (EBA) är ett oberoende pris med syfte att främja och hylla framgång, innovation och etik bland företag i Europa. Det är åttonde året i rad som tävlingen äger rum, och i år har 24 000 företag i 33 europeiska länder skickat in sitt bidrag för att delta. EBA har nu utsett 709 av dessa företag till nationella mästare, däribland Key Solutions som har fått äran att representera Sverige. Några exempel på andra företag som är med och tävlar är 3 (Hi3G Access AB) och Tele2.
 
– Vi är otroligt stolta, det är en fantastisk ära att få representera vårt land som nationell mästare. Kriterierna för att gå vidare i EBA är att ha ett dynamiskt och innovativt företag som dessutom har en bra etik såväl inom som utanför organisationen och det är så Key Solutions strävar efter att vara som företag. Detta är ett kvitto på att vi är på rätt väg mot att bli ett utav Europas mest framgångsrika företag, säger ordförande Anders Bärring.
 
Läs hela pressmeddelandet >>
Klicka här för att se de nominerade som representerar Sverige i EBA 2014/2015 >>
Tillbaka Next Article