Key Solutions lanserar unikt ambassadörsprogram
Sv
Key Solutions lanserar unikt ambassadörsprogram

Key Solutions har länge varit en utmanare när det gäller innovativ rekrytering. Vårt tidigare mål har varit att bli marknadsledande i Sverige vilket vi nu har uppnått. Därför tar vi sikte mot att istället bli internationellt marknadsledande.

Vi tror att människan och erfarenheterna bakom CV:t besitter fler kunskaper än vad som visas upp på pappret. Med anledning av detta ger vi alla möjligheten att bli en del av oss – oavsett vem man är eller vart man kommer ifrån.

Därför lanserar vi nu Sveriges första ambassadörsprogram för rekryteringdär rätt person erbjuds möjligheten att genom sitt kontaktnät rekrytera nya medarbetare till verksamheten, och bli belönad därefter.


Vem kan bli en ambassadör?

Är du exempelvis student eller bara vill tjäna lite extra pengar? Då är Key Ambassadör något för dig! Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning och åldern spelar inte heller någon roll – vem som helst kan bli en Key Ambassadör!

Hur funkar det?

Som ambassadör får du en länk att sprida till dina följare och personer i din närhet som söker nytt jobb. Lyckas du rekrytera en person på din unika länk blir du belönad därefter!

Just nu söker vi ambassadörer i hela landet - är du vårt nästa stjärnskott?
Läs mer på: http://amb.keysolutions.se

Om oss:

Key Solutions koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på försäljning, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag över 120 MSEK per år med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås och har flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute ®.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!