Key Solutions lanserar Reach Greatness
Sv
Key Solutions lanserar Reach Greatness

Under december månad lanserades Reach Greatness projektet på Key Solutions. Ett projekt som speglar hela vår företagskultur och vårat arbetssätt. Projektet föddes med syftet att skapa och sprida hopp hos människor oavsett förutsättningar eller bakgrund. En känsla som vi vill förmedla och bygga upp hos varje individ som kliver in på Key Solutions.


I december så valde vi att uppmärksamma den ökade psykiska ohälsan, något som blivit en bieffekt av den rådande pandemin. Vi inledde därför ett samarbete med organisationerna Childhood, Aldrig Ensam och Wake me Up, vars syfte är att förebygga detta på olika sätt. 


Under månadens gång så utbildade vi vår personal i ämnet psykisk ohälsa och hur vi proaktivt kan arbeta för att motverka det. Vi arrangerade även aktiviteter för att sprida extra hopp och kärlek till omgivningen: Vi avsatte tid till att ringa våra nära och kära via FaceTime, pärlade Aldrig Ensams armband och skickade julkort till våra nära som vi inte har möjlighet att träffa som vanligt i dessa tider. Utöver dessa initiativ samlade vi även in pengar för att stötta dessa organisationer lite extra.


Key Solutions är en arbetsplats där människor från olika platser i världen möts och delar och utbyter erfarenheter med varandra. En del kommer från tuffare bakgrunder medan andra haft en tryggare uppväxt. Hos oss är det viktigt att alla bemöts och behandlas med samma värdighet. Våra olikheter är det som gör oss starka och det som gjort att vi kommit dit vi är idag.” - Karvan Guldstierna, Head of Sales.


Under sista veckan arrangerade vi Reach Greatness Concert, en coronasäker och trygg tillställning som spelades in på vår takterass i Stockholm. Konserten förinspelades och sändes på IGTV @reachgreatness. Medverkade på konserten gjorde rapduon Grillat & Grändy bestående av bröderna Felipe Leiva Wenger och Pablo Leiva Wenger, samt melloartisten och fotbollspelaren Boris René. Se konserten här.


Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt varit med och bidragit till projektet. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.

Greatness is for all. 

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!