Key Solutions i tidningen WE
Sv
Key Solutions i tidningen WE

14 april 2015

Theresa Flodman är marknadschef för säljbolaget Key Solutions. För ett tag sedan insåg Theresa och hennes kollegor att det var dags att tänka helt annorlunda när det gäller nyrekryteringar. Numera struntar de nästan helt och hållet i det klassiska CV:t.

"Det vi märkte var att de personer vi träffade utifrån CV:n absolut inte hade mer att komma med än de personer vi tog in på intervju enbart utifrån deras personliga brev. Till exempel individer med ambitioner, men som ännu inte hade hunnit skaffa sig erfarenheter", säger Theresa Flodman.

Att vara säljare är ett speciellt jobb. Det passar inte alla. Just därför menar Theresa Flodman att det är centralt att se till individuella förmågor snarare än formella meriter.

"Det är klart att utbildning och erfarenhet är viktigt. Men allra viktigast är vad man vill, att där finns en naturlig drivkraft, att man vill utvecklas och komma framåt. Det vi tittar på är de personliga egenskaper, som behövs för just personlig försäljning. Det sitter mycket i attityden och den kan bara upptäckas öga mot öga." – avslutar hon.

Läs hela intervjun här >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!