Key Solutions i Media - Veckans affärer
Sv
Key Solutions i Media - Veckans affärer
31 mars 2014 Karriär: Sveriges bästa arbetsplatser 2014 har korats och Microsoft petas ner från förstaplatsen, samtidigt som snabbmatsjätten McDonalds tar sig in i toppen.   Organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute har korat Sveriges bästa arbetsplatser 2014.

141 företag deltog i årets ranking i år jämfört med 120 stycken förra året och resultaten för organisationerna på listorna ökar år efter år.   Ett växande fenomen i årets ranking är fokus på att möjliggöra individuellt ansvarstagande och ansvar. Av stor vikt i just denna ranking är att man på företagsnivå kan mäta i vilken utsträckning medarbetarna uppfattar och är medvetna om företagets kulturella erbjudande.   Great Place To Works metod mäter också i vilken utsträckning medarbetarna uppfattar vart företaget är på väg, vad som förväntas av dem, och på vilket sätt de kan bidra till företagets framgång, skriver organisationen i ett pressmeddelande.   Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser är indelad i tre kategorier; små-, medel- och stora organisationer.

Listan över Sveriges bästa arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på ett stort antal påståenden om sin arbetsplats.   Sveriges bästa arbetsplats, små företag: (20-49 anställda) 1.

Citerus (6) 2.

Ecru Consulting (3) 3.

ABC-gruppen AB (11) 4.

3 Step IT (9) 5.

Moment projektkonsult (ny)   Sveriges bästa arbetsplats, medelstora företag: (50-249 anställda) 1.

Cygni 5 (småföretag) 2.

Key Solutions AB (3)
3.

Centiro Solutions (2) 4.

W.L. Gore & Associates Scandinavia (1) 5.

Piteå kommun Städenheten (7)   Sveriges bästa arbetsplats, stora företag: (250 eller fler anställda) 1.

Hilti (2) 2.

Microsoft AB (2) 3.

Adecco (4) 4.

Enfo Sweden (3) 5.

McDonald's (6)   Läs artikeln på va.se >>
Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!