Följ Oss
Sv
Key Solutions är Sveriges 3:e Bästa Arbetsplats 2013

SVERIGE - 21 mars 2013
Om Great Place to Work® Institute
Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer; är verksamt i 46 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.
 
Om utvärderingen
Great Place to Work Institute har listat de bästa arbetsplatserna i Sverige och Europa i elva år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 59 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet. Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser delas ut till organisationer i tre kategorier: små-, medelstora- och stora organisationer.
 
Key Solutions utsågs igår till Sveriges tredje bästa arbetsplats 2013 i kategorin medelstora företag på den årliga Great Place to Work® galan som i år hölls på Berns Salonger. Vi är mycket stolta och glada över att ha fått denna kvalitétsstämpel som ett bevis på att våra medarbetare verkligen trivs hos oss och att en god personalpolicy alltid lönar sig!
 
Vi på Key Solutions vill tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras starka engagemang, framåtanda samt entusiasm som skapar en arbetsplats att längta till varje dag. Detta pris går till var och en av er som gör vår arbetsplats till den bästa den kan vara – varje dag.
 
Maria Grudén, VD för Great Place to Work® Sverige säger att:
”De företag och organisationer som presentareas på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser har alla lyckats när det gäller att skapa en äkta tillit och ett långsiktigt hållbart förhållningssätt mellan ledare och medarbetare i sina organisationer"
 
Slutligen vill vi passa på att tacka Great Place to Work® samt alla andra deltagande företag som var med och bidrog till en oförglömlig kväll.
 
Key Solutions arbetar med effektivisering av försäljning. Bolaget är idag ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning och har blivit utnämnda till Sveriges bästa säljbyrå. Företagets vision är att bli globalt marknadsledande inom event- och direktförsäljning. Som verktyg har bolaget tagit fram rsäljningsmetoder med fokus på kvalitet – framställda för att vara hållbara även i framtiden.
 
Tillbaka Next Article