Klart Björklund ska ha en iPad!
Sv
Klart Björklund ska ha en iPad!

SVERIGE - 20 mars 2012


“Sveriges utbildningsminister Jan Björklund är starkt kritisk till den pappersfria skolan och har uttalat följande: “Jag blir oerhört provocerad när kommunala företrädare anser att böcker tillhör forntiden För att visa vår undervisningsminister att så kallad modern teknologi inte står i motstrid med ambitioner om att barn ska kunna lära sig läsa och skriva är ambitionen att samla in till en iPad som kan skickas till Jan Björklund tillsammans med en bra beskrivning av de möjligheter som tablets och datorer ger för att undervisa och förmedla kunskap.”


Key Solutions anser att denna nya teknologi enbart kommer att främja barns lärande, och har valt att bidra till att utbildningsministern får en alldeles egen iPad! iPaden är inte bara en fördel rent miljömässigt (genom att minska på pappersanvändandet), den kan komma att revolutionera skolornas undervisning genom interaktiva böcker. Ljud, rörliga bilder, filmklipp – möjligheterna är oändliga.


Av sin utbildningsminister bör Sverige kunna förvänta sig någon som följer, och helst driver på utvecklingen. Därför är vi på Key Solutions stolta över att bidra till en iPad åt Jan Björklund så att han själv får prova och får sina ögon öppnade för vilket fantastiskt verktyg och hjälpmedel det är. På baksidan av iPaden står Key Solutions inristat, så att Jan Björklund för evigt minns vilka som var “Crazy enough to think they could change the world”!

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!