Jobba som Säljare hos Key Solutions
Sv
Jobba som Säljare hos Key Solutions

Jobba som säljare på Key Solutions
Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljbolag. Sedan starten år 2008 har vi arbetat dedikerat med att skapa en plats som vi alla älskar att gå till varje dag. Vi är därför otroligt stolta över att ha blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 6 år i rad av Great Place to Work – världens största arbetsplatsstudie som varje år delar kvalitetsutmärkelser till de bästa företagen i mer än 50 länder världen över.

Vårt mål har aldrig varit att vinna fina priser, utan att skapa en trygg miljö där alla kan uppnå sin fulla potential. En miljö som man ser framemot att komma till och vill vara på. Lycka föder framgång och det börjar att man uppskattar och mår på sin arbetsplats. Vår miljö genomsyras av en unik och inspirerande företagskultur som vi tillsammans byggt upp.

Idag är Key Solutions mycket mer än arbetsplats. Det är en plats att växa på; som kollega och lagspelare men framför allt som människa.

Vi tror på dig. Dina värderingar och din potential är viktigare än vilken kompetens och vilka erfarenheter du har med dig sedan tidigare.

Till ditt förfogande finns några av Sveriges vassaste säljare och coacher samt en unik säljutbildning genom vår utbildningssatsning vid namn Key Business School. Med rätt inställning och viljestyrka är dina karriärs- och utvecklingsmöjligheter hos oss obegränsade.

Som säljare hos Key Solutions representerar du oss och våra samarbetspartners genom att inspirera och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Oavsett om det är via telefon, på ett köpcentrum eller i kundens hem är du en förebild och uppfyller en otrolig viktig funktion på företaget. Ditt arbete kännetecknas av ett helhjärtat engagemang inför varje arbetsuppgift och ett inre driv av att alltid utvecklas och bli bättre på det du gör.

Att jobba med försäljning är en utmanande roll som utgör navet för företagets tillväxt och framgång. Du får stora möjligheter att göra skillnad för våra kunders vardag men framförallt har du en direkt inverkan på din karriär och personliga utveckling. Rollen är perfekt för dig som alltid har hjärtat på rätt ställe och som vill klättra riktigt högt och inte bara ensam utan tillsammans med andra ambitiösa kollegor som lyfter varandra i det dagliga arbetet.

Vad är lön för en säljare?

När du arbetar på Key Solutions är vi med och tar ansvar för din utveckling och framgång! Inom din roll som säljare får du därför alla möjligheter i världen att påverka din lön och utfallet av din karriär.  Vi tycker att det är viktigt att alla får samma förutsättningar och att ingen ska bli orättvist behandlad och arbetar aktivt med att säkerställa att vi har en jämlik och rättvis arbetsplats.

Vi ställer heller inga krav på tidigare erfarenheter och utbildningar utan är övertygad om att du som säljare på Key Solutions kommer kunna lyckas med det stöd som du får av oss. Det viktigaste är att du har en inställning om att alltid bli bättre på det du gör och aldrig förlora glöden. Om du mot förmodan skulle göra det, så hjälper vi dig att komma tillbaka på banan.

För att säkerställa att du känner dig säker inom ditt yrke och som kollega på Key Solutions så erbjuder vi dig en fast och trygg garantilön. Din garantilön kompletteras med en generös provisions som utgörs av dina individuella prestationer.För att du ska lyckas och tjäna den lön du vill tjäna ger vi dig de verktyg du behöver på vägen dit.

Alla anställda på Key Solutions börjar på samma nivå och ges likvärdiga förutsättningar för att utvecklas och nå framgång inom företaget. Utifrån vår karriärtrappa vid namn Key Plan, erbjuds du ständigt utbildning och nya utmaningar oavsett vilket steg i karriären du befinner dig på. Det innebär att om du är driven och ambitiös finns inga gränser för hur högt du kan klättra inom bolaget.

Det är vår skyldighet som företag att säkerställa att vi alla alltid har rätt förutsättningar för att kunna göra bra ifrån oss.

Jobba som säljare utan utbildning
Via Key Business School får du tillgång till en exklusiv utbildning som du kommer att ha stor nytta av; inte bara i ditt professionella liv utan även i ditt privata liv. Du behöver givetvis inte ta några studielån utan får istället full lön under hela utbildningstiden. Utbildningen varvas med både teori och praktik och ges av Sveriges bästa säljledning och säljare med bred kunskap och erfarenhet inom försäljning. Våra ledare inspirerar andra till att lyckas, har alltid kunden i fokus och är ledstjärnor för våra värderingar.

Efter att tagit examen från Key Business School är utvecklingsmöjligheterna inom företaget obegränsade. Du kan exempelvis gå från att vara junior säljare till att bli alltifrån Teamleader, Sälj-coach och Sales Manager. Det är en utbildning som förbereder dig inför en lång och framgångsrik karriär på världens mest spännande, roliga och givande jobb. Vi varvar teoretiska övningar med praktiska övningar och du får möjlighet att använda dina nya kunskaper i din roll på Key Solutions vardagligt.

Att arbeta som säljare är ett socialt arbete där du kommer möta olika typer av människor och därför vill vi ge dig möjlighet att lära dig olika typer av affärer och hur du hanterar olika situationer som kan uppstå i ditt dagliga arbete. Självklart blir du stöttad av kollegor, coacher och chefer så att du kan få den vägledning och support som du behöver för att kunna uppnå din fulla potential.

På Key Solutions lär du dig allt du behöver veta inom försäljning och karriärsutveckling. Men vårt engagemang slutar inte bara vid dina prestationer på arbetet. Vi vill att du ska känna att du utvecklas som person, så att du får verktyg att inte enbart hantera situationer i arbetslivet utan även i privatlivet. Vi är övertygade om att när du utvecklas som person kommer du känna trygghet och säkerhet som behövs för att du ska kunna känna dig självsäker i olika professionella sammanhang. Det stöd du får från oss är med andra ord inget du har nytta för just i stunden, utan något som du kommer kunna ha användning för resten av ditt liv.

Tips för att jobba som säljare

Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare och ger dig alla verktyg för att nå framgång.  Men för att verkligen lyckas som säljare behöver du börja med dig själv och din inställning som du har. Inte bara i professionella sammanhang utan även i privata. Det
innebär bland annat att du måste ha en stark tro på framgång, vara resultatfokuserad och kanske viktigast av allt vara entusiastisk över det du gör. Några andra viktiga framgångsfaktorer som vi säkerställer att du får tillgång till är att du behöver:

 • Lyssna för att förstå dina kunder. Fånga upp deras behov och förklara hur deras problem kan lösas. Genom att du visar intresse för kunderna så kommer de få förtroende för dig och din produkt.
 • Fråga på. Du kommer aldrig kunna förstå dina kunder om du inte ställer frågor. Att involvera kunderna och göra dem delaktiga i konversationen istället för att skrämma iväg dem med massa påståenden kommer att underlätta otroligt mycket. Är du trött på höga månadskostnader? Inga problem, vi löser det åt dig!
 • Vara expert på det du gör. Oavsett vad du säljer ska kunna du kunna dina produkter/tjänster utan och innan.
 • Övertyga. En duktig säljare kan övertyga andra om att han eller hon har rätt. Att sälja är således att övertyga.
 • Fokusera på mål. Genom att sätta upp tydliga mål kan du påverka dina prestationer och få coachning på vägen.
 • Lyfta fram kundnyttan. Som säljare hjälper du andra människor genom att sälja något de behöver, vilket kommer underlätta deras vardag. Det är därför jätteviktigt att du fokuserar på kundnyttan så att kunden förstår varför ger honom eller henne möjligheten att köpa just den produkt du erbjuder.
 • Lära dig av de bästa. Vad gör dina kollegor som är bra? Studera vad som är bra och mindre bra och våga ställ frågor. Spela in olika scenarion där du utgår från ditt manus och lyssna på dem efteråt. Då hör du vad som kan förbättras eller justeras.
 • Hålla dig uppdaterad. Ta reda på vad som händer med produkten och omvärlden så att du alltid är ett steg före
 • Ställa frågor. Att ställa frågor är A och O inom försäljning. Utan frågor kommer du aldrig få veta kundens behov.
 • Visa engagemang. Tänk på att ditt engagemang lyser igenom. Om du inte tror på produkten du säljer kommer ingen annan heller att göra det.
 • Ge inte upp. De situationerna är där du lär dig som mest. Var modig och kasta dig in i säljsituationer som du anser vara svåra och se det som ett tillfälle att lära dig något nytt. Och kom ihåg: för varje ”nej” du får desto närmare kommer du till ”ja”.
 • Gå på avslut. Var inte rädd för att avsluta en affär. Om du är stolt över produkten du säljer finns det inga hinder för dig att fråga kunden om hon eller han är intresserad av vad du erbjuder.
 • Förekomma frågorna. Ställ in dig på att kunderna kan komma att argumentera emot dig när du förklarar varför din produkt är så bra. Förbered dig på olika frågor som en kund kan tänkas ställa och fundera på vilka argument du själv kan presentera. Detta gör att du kommer låta betydligt mer övertygande.
 • Vara 100% fokuserad.  Ägna dina kunder/potentiella kunder all din uppmärksamhet och tappa aldrig fokus. Om du inte är 100% uppmärksam kommer du uppfattas som ointresserad och det är inte ett framgångsrecept.  
 • Ha hjärtat på rätt ställe. Var alltid ärlig mot dina kunder och prata från hjärtat. Ditt rykte som säljare och produkten du marknadsför kommer påverkas negativt om du inte är ärlig. Ärlighet skapar förtroende hos dem du möter och skapar en bra grund för dig.
 • Utvecklas. Detta är kanske bland de viktigaste tipsen en säljare kan få. Genom att du ständigt utmanar dig själv och blir bättre på det du gör kommer du att utvecklas enormt inom din roll, vilket behövs för att kunna bli en riktigt bra säljare.

Vi hoppas att du med dessa tips känner dig tryggare i vad det innebär att arbeta inom försäljning och hur du kan bli en riktigt grym säljare.

OM KEY SOLUTIONS - SVERIGES BÄSTA SÄLJBYRÅ
Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 6:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Sedan starten 2008 har vår ambition varit att skapa en arbetsplats där medarbetare älskar sitt jobb. Och att Key Solutions ska vara en plats där man kan utveckla sin fulla potential, bli inspirerade och bli del av en unik företagskultur.

Key Solutions är idag en plats att växa på. Både som människa och medarbetare.

____________________________________________

Vad driver Key Solutions?

Mod och Trygghet, Glädje och Mångfald. I den ordningen.

Modet att följa sin egen övertygelse, göra det ingen tänkt på.

Tryggheten i att chefer och medarbetare stöttar i vått och torrt. Och att ha en bra och stadig lön.

Glädjen i att skapa försäljning och resultat. Men också att bli belönad och ingå i en gemenskap fylld av skratt, stolthet och personlig utveckling.

Mångfalden. Kvinnor och män. Unga och äldre. Ursprung från Sverige och 16 andra länder, hos oss finns alla. Att vara olika är inte bara berikande – det gör oss bättre som företag.

____________________________________________

Vad särskiljer oss från alla andra säljföretag?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader

- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika

- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00

- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar

- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)

- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Är du den säljaren vi söker?

- Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv.

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor

- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum

- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre

Sök jobb som säljare idag!

Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare erfarenheter.

Hos oss får du ett dedikerat team av människor som älskar sitt jobb. De ger allt för varandra – och dig.

Följ oss gärna på Instagram för att få en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolutionsse.

Vill du också uppnå din fulla potential? Sök jobb hos oss idag: https://jobb.keysolutions.se/

 

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!