Följ Oss
Sv
Jobba som Säljare hos Key Solutions

Jobba som Säljare


Som säljare hos Key Solutions representerar du oss och våra samarbetspartners genom att inspirera och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Oavsett om det är via telefon, på ett köpcentrum eller i kundens hem är du en förebild och en otroligt viktig funktion på företaget. Detta kännetecknas av ett helhjärtat engagemang för varje kund och ett inre driv av att alltid utvecklas och bli bättre på det du gör.


Att arbeta med försäljning är en utmanande roll som utgör navet för företagets tillväxt och framgång. Du får stora möjligheter att göra skillnad för våra kunders vardag men framförallt har du en direkt inverkan på din karriär och personliga utveckling. Rollen är perfekt för dig som alltid har hjärtat på rätt ställe och som vill klättra riktigt högt.


Vad är lön för en säljare?


Vi tar ansvar för din utveckling! När du arbetar med försäljning får du därför alla möjligheter i världen att påverka din lön och utfallet för din karriär.  Du får en fast garantilön och en bra provision baserat på dina individuella prestationer, till exempel utifrån hur du uppfyller dina uppsatta mål. För att du ska lyckas och tjäna den lön du vill tjäna ger vi dig alla verktyg du behöver på vägen dit.


Alla anställda på Key Solutions börjar på samma nivå och ges likvärdiga förutsättningar för att utvecklas och nå framgång inom företaget. Utifrån vår karriärtrappa, ”Key Plan”, erbjuds du ständigt utbildning och nya utmaningar oavsett vilket steg i karriären du är. Det innebär att om du är driven och ambitiös finns inga gränser för hur högt du kan klättra inom bolaget.


Jobba som säljare utan utbildning


Vi ställer inga krav på tidigare erfarenheter eller utbildningar inom försäljning då du får alla verktyg du behöver av oss. Via Key Business School får du exklusiv utbildning som du kommer att dra stor nytta av; inte bara i ditt professionella liv utan även i ditt privata liv. Du behöver inte ta några studielån och får dessutom full lön under hela utbildningstiden. Utbildningen varvas med både teori och praktik och ges av Sveriges bästa säljledning och säljare. Våra ledare inspirerar andra till att lyckas, har alltid kunden i fokus och är ledstjärnor för våra värderingar.


Efter att tagit examen från Key Business School är utvecklingsmöjligheterna inom företaget obegränsade. Du kan exempelvis gå från att vara junior säljare till att bli alltifrån Teamleader, Sälj-coach och Sales Manager. Det är en utbildning som förbereder dig inför en lång och framgångsrik karriär på världens mest spännande, roliga och givande jobb.


Tips för att jobba som säljare


Vi vet vad som krävs för att bli en riktigt bra säljare och ger dig alla verktyg för att nå framgång.  Men för att verkligen lyckas som säljare behöver du börja med dig själv. Du måste ha en stark tro på framgång, resultatfokusering och entusiasm. Några andra viktiga framgångsfaktorer är att:    • Lyssna för att förstå dina kunder. Fånga upp deras behov och förklara hur deras problem kan lösas

  • Vara expert på det du gör. Oavsett vad du säljer ska kunna du kunna dina produkter/tjänster utan och innan.

  • Fokusera på mål. Genom att sätta upp tydliga mål kan du påverka dina prestationer och få coachning på vägen.

  • Hålla dig uppdaterad. Ta reda på vad som händer med produkten och omvärlden så att du alltid är ett steg före.

  • Ställa frågor. Att ställa frågor är A och O inom försäljning. Utan frågor kommer du aldrig få veta kundens behov.

  • Våga gå på avslut. Var inte rädd för att avsluta en affär

  • Ha hjärtat på rätt ställe. Var alltid ärlig mot dina kunder och prata alltid från hjärtat. 


Sök jobb som säljare


Vi sätter stor ära i att ha blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad. Vår motivation ligger i att alltid vara en trygg miljö där alla kan uppnå sin fulla potential. Vi stödjer varandra och deltar engagerat i ett samarbete som leder till framgång.


Vi drar lärdom av våra resultat och våra beslut. Av vad som varit bra och vad som kan bli bättre. Vår bransch ställer krav på vår förmåga att utvecklas och vara kreativa, att kunna improvisera och fatta bra beslut. Därför arbetar vi dedikerat med att skapa en inspirerande arbetsplats. En arbetsplats som bygger på ödmjukhet, glädje och tydlighet.


Vi är alla unika med olika bakgrunder och erfarenheter, men en sak förenar oss: här är alla vinnare.


Vill du också bli en vinnare? Sök jobb hos oss här: https://jobb.keysolutions.se/

Tillbaka