Great Place to Work presenterar Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016
Sv
Great Place to Work presenterar Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016

Great Place to Work har ikväll korat Sveriges Bästa Arbetsplatser. Byggmaterialföretaget Hilti placerar sig för tredje året i rad högst bland stora organisationer. IT-konsultbolaget Cygni toppar listan över medelstora organisationer för tredje året i rad och it-konsulten Ecru Consulting toppar återigen listan över små organisationer.

För fjortonde året i rad rankar Great Place to Work Sveriges Bästa Arbetsplatser. Rankingen bygger på en undersökning som besvarats av cirka 43 000 medarbetare. Undersökningen visar att självledarskap är kännetecknande för de mest uppskattade arbetsplatserna. Självledarskap innebär att ledare och medarbetare i hög utsträckning kan leda sig själva i det dagliga arbetet. Det bygger på att organisationen är öppen, har tydliga mål, väldefinierade roller, samt en tydlig och rak uppföljning.

– Självledarskap ger frihet till individen samtidigt som det bidrar till att skapa effektiva organisationer där alla vet vad de ska göra och själva ansvarar för hur de utför arbetet. Dessutom skapar det ett stort engagemang hos medarbetarna, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work.

Fortsätt läsa -> Mynewsdesk >>

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!