Enterprise intervjuar Key Solutions
Sv
Enterprise intervjuar Key Solutions
31 oktober 2014 Key Solutions är ett av Sveriges bästa säljföretag, men i motsatts till vad många tror handlar det inte alltid om volym. Dessutom har bolaget utsetts till Sveriges näst bästa och Europas tredje bästa arbetsplats av Great Place To Work. Här fokuserar man även en stor del av energin på välgörenhet.  

Key Solutions är företaget som har visat att dagarna för ytliga säljföretag är förbi. – De stora företagen har börjat förstå hur de skadar sitt varumärke genom snabba säljaffärer med missnöjda kunder. Genom att anlita säljföretag som bara tänker volym får de en stor del kunder som bara stannar till bindningstidens slut och sedan berättar kunderna för sina vänner hur besvikna de är, förklarar William Moulod, chef för huvudkontoret i Västerås.

  Key Solutions arbetar endast med tjänster och produkter som de själva kan stå för och som kunden har anledning att vara nöjd med. Genom att arbeta långsiktigt med såväl personal som uppdragsgivare säkerställer de en hög kvalitet genom hela försäljningsarbetet. Och den höga kvaliteten har Key Solutions fått många kvitton på. – Vi har vissa krav som våra uppdragsgivare måste uppfylla, och i utbyte kan de förvänta sig att vi höjer deras kundintag. För flera av våra uppdragsgivare har vi blivit deras största återförsäljare, berättar William.   Här kan du läsa hela intervjun som PDF >> Här kan du läsa hela intervjun på enterpriseweb.com >>
Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!