Dubbla utmärkelser på årets europeiska Great Place to Work-gala
Sv
Dubbla utmärkelser på årets europeiska Great Place to Work-gala

Key Solutions har för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute – ett av världens största organisationsutvecklingsföretag. Utöver priset för en av Europas bästa arbetsplatser mottog Key Solutions även det ärofyllda priset ”Caring for People” – ett hederspris som delas ut till bolag som visar stor omtanke för sina medarbetare och säkerställer bra villkor för alla i organisationen.

Sedan starten år 2008 har vår ambition varit att skapa en arbetsplats som människor älskar att gå till varje dag. Idag är Key Solutions så mycket mer än bara en arbetsplats. Det är en plats att växa på; som lagspelare och kollega men framför allt som människa.

Så beskriver Anders Bärring, styrelseordförande på Key Solutions grunden för organisationen. Att återigen blivit utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute samt få äran att vinna årets hederspris är obeskrivligt, men samtidigt är det en påminnelse om vad som faktiskt utgör hjärtat av Key Solutions.

Vi är otroligt glada och ärade att få vinna dessa fantastiska priser. Men det är viktigt att komma ihåg att det är ett tydligt kvitto på allt arbete vi investerar i att tillsammans skapa och bibehålla en unik företagskultur. Tillsammans utgör vi en familj, vi är bröder och systrar som står upp för varandra i vått och torrt”, avslutar Anders Bärring.

Om Great Place to Work® Institute

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer, är verksamma i 60 länder i hela världen och har cirka 700 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

Om den europeiska Great Place to Work®-utvärderingen

Great Place to Work® kartlägger de bästa organisationerna som skapar bra arbetsplatser i Europa genom att publicera listan över de bästa europeiska arbetsplatserna.

Listan omfattar företag i fyra storlekar: Små (Under 50 anställda); Medium (mellan 50 och 500 anställda); Stora (mer än 500 anställda); och multinationellt. För att kunna anses vara inkluderande måste företag visas på en eller flera av våra nationella listor i de 19 länder som är representerade på listan (Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Nederländerna, Förenade kungariket).

Om Key Solutions

Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Koncernen omsätter idag över 120 MSEK per år och har lokala kontor i Stockholm, Göteborg samt Västerås. 

Tillbaka Next Article