Därför är vi en av Sveriges bästa arbetsplatser för tionde året i rad
Sv
Därför är vi en av Sveriges bästa arbetsplatser för tionde året i rad

För tionde året i rad har Key Solutions blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place to Works arbetsplatsundersökning. Utmärkelsen innebär att Key Solutions blivit certifierade enligt Great Place to Works internationella standard och rankas som en av de bästa arbetsplatserna i Sverige och Europa.


Certifieringen utgår från Great Place to Work Institutes globala standard för vad som är en god arbetsplats. Över 10 000 företag i 106 länder deltar i undersökningen, där medarbetare bland annat besvarar frågor kopplat till deras upplevelse av stolthet, trovärdighet och respekt på arbetsplatsen.

Kulturer som hos Key Solutions växer inte på träd. Unik kultur, unika ledare, unika medarbetare visar vägen framåt, och framåt vill de alltid!” Säger Maria Grudén, CEO Great Place to Work Sverige.

För att bli Great Place to Work-certifierad och utses till En av Sveriges Bästa Arbetsplatser, behöver företaget:

 

·      Genomföra en medarbetarundersökning, Trust Index, där minst 70 procent av medarbetarna totalt sett upplever att arbetsplatsen är riktigt bra.

·      Fylla i en Culture Brief som innehåller information om företaget kopplat till bland annat demografi och medarbetarstatistik.

·      Beskriva hur företaget skapar och arbetar med ledarskap och värderingar i en Culture Audit.


Företagets Culture Audit poängsätts och tillsammans med resultatet i Trust Index framkommer ett totalresultat. Det är detta totalresultat som rankingen i Sveriges Bästa Arbetsplatser utgår ifrån.

Sedan Key Solutions grundades 2008 har målsättningen varit att erbjuda våra medarbetare en unik företagskultur med stora utvecklingsmöjligheter. Därför är det jättekul att vi nu rankas som en av de bästa arbetsplatserna i Sverige och Europa för tionde året i rad! Utmärkelsen bör framför allt tillskrivas våra fantastiska medarbetare, det är tack vare deras engagemang och passion för sitt jobb som vi tagit oss dit där vi är idag. Tillsammans kommer hela företaget att fira detta jubileum och att vi lyckats med bedriften att få utmärkelsen tio år i rad.” Säger Karl Nizhad, Sales Director.

Om Great Place to Work

Great Place to Work har över 30 års erfarenhet av arbetsplatsstudier där de mäter organisationskultur och medarbetarnas upplevelse. Institutet utför världens största medarbetarundersökning, certifierar och rankar arbetsplatser över hela världen. Certifieringen genom Great Place to Work ger en kvalitetsstämpel och intygar att organisationen är en seriös aktör med en god arbetsmiljö.
Läs mer om Great Place to Work

Om Key Solutions
Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över +200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.
Läs mer om Key Solutions

För ytterligare upplysningar kontakta:

Linnea Strand

Key Solutions

linnea@keysolutions.se

www.keysolutions.se

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!