Dags att utse Årets unga affärsidé
Sv
Dags att utse Årets unga affärsidé

Snart avgörs Årets unga affärsidé – en tävling som syftar till att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap bland personer i åldern 17–30. För andra året i rad har Key Solutions fått förtroendet att sitta i juryn och kora en vinnare.

 

Årets unga affärsidé var ursprungligen ett initiativ från de två Solnaentreprenörerna Sammy Ben Abla och Abdullah Jafri som startade företag när de gick i gymnasiet. Priset har sedan dess förvaltats och utvecklats av Solna stad och företaget Fabege i samarbete med Handelsbanken, PwC och United Spaces. Syftet med priset är att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap bland unga.

 

Solna stad utmärker sig med en framåtanda och en stark näringslivssektor under ständig utveckling – en perfekt plats för unga affärsidéer att blomstra. Genom att vara en del av juryn för Årets unga affärsidé har Key Solutions möjlighet att gynna denna spännande och dynamiska miljö.

 

– Det är med stolthet som Key Solutions för andra året i rad får förtroendet att vara en del av juryn i Årets unga affärsidé. Tävlingen är en fantastisk möjlighet för unga talanger att få en extra skjuts framåt i sitt entreprenörskap, säger Karvan Guldstierna, Managing Partner på Key Solutions.

 

I prispotten ligger hela 50 000 kronor som delas ut av Fabege. Både Fabege och Key Solutions kommer även att ställa upp med mentorskap till vinnaren för att utveckla företagsidén vidare. Därutöver ger Handelsbanken och PwC kostnadsfri rådgivning till samtliga finalister och United Spaces erbjuder vinnaren möjligheten att kostnadsfritt använda deras kontorshotell i Solna strand som arbetsplats i sex månader.

 

– Key Solutions firar i år 15 års jubileum och har sedan starten 2008 hjälpt några av världens största varumärken med deras kundtillväxt. Vi har haft nöjet att arbeta med några av de största och snabbast växande varumärkena i världen, inklusive Google, Telia, EON och Hedvig. Genom att vara med i juryn och bidra med mentorskap vill vi ge unga entreprenörer den extra boosten de behöver för att utvecklas och ta sina affärsidéer till nästa nivå, fortsätter Karvan.

 

För att vinna priset Årets unga affärsidé behöver deltagarna bo i Solna eller ha en affärsidé som påverkar Solna som företagsplats positivt. Juryn kommer att gå igenom alla bidrag och välja ut de bästa som de kallar till ett möte där de får chansen att personligen pitcha sina affärsidéer. Utifrån detta möte nomineras tre bidrag, varav ett kommer att utses till vinnare.

 

Om Årets unga affärsidé

Årets unga affärsidé är en tävling i Solna som riktar sig till unga entreprenörer mellan 17-30 år. Tävlingen har en prissumma på 50 000 kronor och syftar till att hjälpa unga talanger att utveckla sina affärsidéer. Tävlingsbidragen kan skickas in från och med första oktober till och med första november. Priset kommer att delas ut på Solnas frukostmöte för företag "Solna Frukostbricka" den 7 december. Vid samma tillfälle koras även vinnaren av Årets Företag i Solna.

Läs mer om Årets unga affärsidé

 

Om Key Solutions

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över 200 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag. Key Solutions har lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås, med påbörjad utlandsexpansion under 2023.

Läs mer om Key Solutions

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!