Äntligen är iPhone 5 här!
Sv
Äntligen är iPhone 5 här!
VÄRLDEN - 2012 Apple höll sin presskonferens i San Francisco igår, och som väntat var det deras nya iPhone 5 som stod på agendan.   Som alltid har Apple lagt ner sin själ i sitt nya flaggskepp. Telefonen är fullproppad med det mesta av det bästa. Trots detta har telefonen blivit tunnare än sin föregångare, hela 18% har skalats av. Detta så att iPhone 5 ska kunna titulera sig

”Världens tunnaste smartphone”.   Prestandamonstret har utrustats med en ny A6-processor som sägs dubblera snabbheten, och ny kamera framtill för Facetime-samtal i HD. Som ryktena redan slagit fast är den största nyheten skärmen. Den nya retinaskärmen på 4 tum tillåter ännu en rad med ikoner samt uppspelning av widescreen-video.

Operativsystemet heter iOS 6 och innehåller funktioner som fotografering av panoramabilder, synkning av flikar mellan alla dina enheter, och ett helt nytt kartprogram.   Är det världens bästa telefon? Det återstår att se. Allt vi kan säga är att den, som alla Apples prylar kommer att gå åt som smör i solsken.   Vill du ha den med den bästa dealen står vi som alltid gärna till tjänst!
Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!